25 / 04 / 2024

toki halkalı kampanyası

toki halkalı kampanyası

TOKİ'nin Küçükmece'de satışa çıkardığı 240 konutun başvuruları az önce bitti. Başvuru sayısı 911. Halkalı kampanyası devam ediyor. Tuzla kampanyası 11 Mart'ta başlayacak.

TOKİ`den dev kampanya!

TOKİ'nin İstanbul Halkalı ve Ankara Turkuaz Vadisi'nin de aralarında bulunduğu 62 kampanyası yoğun ilgi görüyor. Detayları öğrenmek için tıklayın!

TOKİ`den 62 yeni kampanya!

TOKİ 21 Ocak'tan itibaren başlayacağı kış kampanyasında İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde 62 projede, 12 bin 814 konutu satışa çıkarıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'den de konutların olduğu kampanya kapsamında peşinat oranları y

TOKİ indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor. Kampanya için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

TOKİ indirim kampanyasıyla 10 bin kişi borcunu kapattı!

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyasında başvuru süreci devam ediyor. 28 Mayıs'ta sona erecek kampanya dahilinde şu zamana kadar 10 bin kişi borcunu kapattı. 

TOKİ indirim kampanyasında son 10 gün!

TOKİ'nin borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyası 21 Nisan tarihinde başlamıştı. Kampanya için başvurular 28 Mayıs tarihinde sona eriyor. 

TOKİ indirim kampanyasından 9 bin 972 kişi yararlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için hayata geçirilen indirim kampanyasına katılanların 8 bin 745'i borçlarının tamamını kapatarak tapularını almaya hak kazandı.

TOKİ indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak yaptığı indirim kampanyası başvuruları yarın başlıyor...

TOKİ indirim kampanyası 2020 resmen başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyası bugün itibariyle başladı.

TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları nelerdir?

TOKİ indirim kampanyasının tüm detayları araştırılmaya başlandı. TOKİ evleri başvuru şartları nedir? TOKİ indirim kampanyasına nasıl başvurulur?

TOKİ indirim kampanyasından 4 bin 389 kişi faydalandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından borcunu hemen ödeyip tapusuna sahip olmak isteyen vatandaşlar için başlatılan yüzde 22 indirim kampanyasından ilk 16 günde 4 bin 389 konut ve iş yeri alıcısı yararlandı.

TOKİ indirim kampanyası 2019 için son 7 gün!

21 Mart tarihinde başlayan TOKİ 2019 indirim kampanyası 7 gün sonra sona erecek. Kampanyada borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlara yüzde 22 indirim fırsatı sunuluyor.

TOKİ indirim kampanyasından 13 bin 321 kişi yararlandı!

"TOKİ'nin yüzde 24 indirim kampanyasından 13 bin 321 kişi yararlandı, kısmi ödemeler ile 588 milyon 575 bin lira toplam hasılat elde edildi"

TOKİ indirim kampanyası yarın bitiyor!

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl gerçekleştirilen indirim kampanyasının ikincisi yarın sona eriyor.

TOKİ indirim kampanyası 3 gün sonra bitiyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının ikincisi 3 gün sonra bitiyor.

toki halkalı kampanyası Haberi

toki halkalı kampanyası

120 metrekare konutların ortalama 113 bin YTL'den satıldığı kampanyanın kura çekilişi 14 Nisan'da yapılacak.

 

TOKİ Tuzla'da 984 konutu satmak için kampanyayı 11 Mart'ta başlatacak. 74 ile 84 metrekare arasındaki konutlar 50 bin 18 YTL ile 88 bin 318 YTL arasında değişen fiyatlarla satılacak. Kampanya başvuruları 31 Mart'a kadar Tuzla Belediyesi'ne yapılabilecek. Kampanyada en düşük taksit 233 YTL.

 

Kampanyanın detayları için tıklayın: