17 / 04 / 2024

toki izmir deprem konutları açıklaması

toki izmir deprem konutları açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024! AFAD TOKİ Malatya deprem konutu sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ Malatya deprem konutları kura sonucu sorgulama ekranı 2024 pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte AFAD - TOKİ Malatya deprem konutu sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ İzmir deprem konutlarının teslimleri tamam: 3 bin 887 adet deprem konutu afetzedelere teslim edildi!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir Seferihisar merkezli yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremden sonra, TOKİ tarafından inşa edilen 3 bin 887 adet konutun teslimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları müjdesi: Teslimler yapılıyor!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de yaşanan 6,9 şiddetinde meydana gelen deprem yıkımlara sebep oldu. Yıkımdan sonra konutlar 1 yıl içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tamamlandı. 

İzmir deprem konutları fiilen teslim edilmedi iddiası!

İzmir Depremi Proje Alanı Mağdurları Platformu’ndan Avukat Nilsu Karaman Aktarıcı, İzmir'de deprem konutları teslim töreninde simgesel olarak anahtar teslimi gerçekleştirilmesine karşın teslimlerin fiili olarak hala yapılmadığını iddia etti. 

İzmir deprem konutları teslim edildi! 

İzmir'de depremzedeler için inşa edilen deprem konutları bugün gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi. 

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

İzmir deprem konutları yarın teslim edilecek!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan ve hasara uğrayan evlerin yerine inşa edilen yeni konutların teslimi için geri sayımı başladı. Konutların teslimi yarın yapılacak. 

İzmir deprem konutları 26 Kasım'da teslim edilecek!

30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan ve hasara uğrayan evlerin yerine inşa edilen evlerin teslimi için geri sayımı başladı. Konutların teslimi 26 Kasım'da yapılacak.

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir deprem konutları için geri sayım başladı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrası hasar alan ve yıkılan yapıların yerine inşa edilen deprem konutları kısa süre içerisinde teslim edilecek.

İzmir deprem konutları 30 Ekim'de teslim edilecek!

İzmir'de geçen sene meydana gelen deprem sonucunda yıkılan evler yerine inşa edilen deprem konutları 30 Ekim'de hak sahiplerine teslim edilecek. 

toki izmir deprem konutları açıklaması Haberi

toki izmir deprem konutları açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İzmir depreminden sonra hayatın normale dönmesi ve barınma ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanması için, Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firmanın, Kamu İhale Kanunu'na uygun olarak "pazarlık usulü" ile belirlendiğini duyurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, TOKİ, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında, 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından, Bayraklı ilçesinde hayata geçirilecekkonutları yapacak firmanın belirlenmesi süreciyle ilgili basında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Tüm ihalelerin, yürürlükteki yasalar ve ikincil mevzuatlar çerçevesinde yapıldığı belirtilen açıklamada, ihalelerde, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun "Temel ilkeler" başlıklı 5'inci maddesinde bildirilen, "saydamlık, rekabet, eşit muamele, güvenirlik, gizlilik, kamuoyu denetimi, ihtiyaçların uygun şartlarla ve zamanında karşılanması ve kaynakların verimli kullanılması" ilkelerinin özellikle gözetildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, idarelerin mal...