19 / 04 / 2024

toki uşak dönüşüm projesi kura sonuçları açıklandı mı

toki uşak dönüşüm projesi kura sonuçları açıklandı mı

Uşak Kentsel Yenileme kura çekilişi 18 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 325 adet konut yer alıyor.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Turan Hançerli'den kentsel dönüşüm değerlendirmesi!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Avcılar Belediyesi'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Hurda Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Akıncı tarafından kuruldu.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İzmir Konak'ta hasarlı ve riskli yapıların dönüşümünde hak kaybı yaşanmayacak! 

İzmir Konak Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında alınan karar doğrultusunda kentteki hasarlı ve riskli yapıların hak kaybına uğramadan dönüşümüne ilişkin önerge kabul edildi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen, bugünkü köşe yazısında söz konusu önergeyi kaleme aldı. 

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kentsel dönüşüm KDV indiriminden kimler yararlanacak?

Riskli yapıların bulunduğu yerlerde dönüşüm projeleri çerçevesinde taşınmaz maliklerine ait mevcut inşaat alanının bir buçuk katına kadar olan yeni inşaat alanında yapılacak olan dönüşümde KDV oranı yüzde 1 olarak açıklandı. Peki bu indirimden kimler yararlanacak? İşte detaylar...

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kentsel dönüşüm alanlarında 521 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, riskli alanlar ve riskli yapıların bulunduğu kentsel dönüşümün alanlarında yılın 10 ayında 521 milyon lira kira yardımı yapıldı.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

toki uşak dönüşüm projesi kura sonuçları açıklandı mı Haberi

toki uşak dönüşüm projesi kura sonuçları açıklandı mı


Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından hayata geçiriliyor. Proje 325 adet konuttan meydana geliyor.


Uşak Kentsel Yenileme kura çekilişi ne zaman?

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek.


96 ay, 108 ay ve 120 ay vade imkanı sağlanan konutlar için başvurular 28 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında kabul edilmişti.


TOKİ Uşak Dönüşüm projesi kapsamındaki konutların alanları 119,68 metrekare, 124,32 metrekare ve 130,80 metrekare olarak tasarlandı.


Projedeki konut fiyatları 219 bin 960 TL ile 312 bin 900 TL arasında değişiklik...