26 / 04 / 2024

TOKİ yeşildirek kentsel dönüşüm

TOKİ yeşildirek kentsel dönüşüm

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirilecek Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Şanlıurfa Yeşildirek'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 bin metrekare alanda yapılacak olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 40 bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap çalışmalarında son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 Bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 40 Bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Şanlıurfa Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ile Şanlıurfa’nın senelerdir beklediği Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 1. Etabı için ihale süreci başlatıldı.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Ankara’da yoğun görüşmelerin ardından Devteyşti ve Süleymaniye Millet Bahçesi ile yıllardır çözüm bekleyen Yeşildirek Mahallesi kentsel dönüşüm projelerine başlayacaklarının müjdesini verdi.

Yeşiltepe Kentsel Dönüşüm Evleri 27 Ocak’ta satışta!

Malatya Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde başlatılan ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesinin tamamlandığını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 18 ay gibi kısa bir zamanda yapımını tamamladığımız projede evler 27 Ocak’ta satışa çıkacak'' dedi.

Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde flaş gelişme!

Trabzon’da başlayan Çömlekçi Kentsel Dönüşümü kapsamında kamulaştırılan alanlar, Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından TOKİ'ye bedelsiz olarak devrediliyor.

Şanlıurfa'ya millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa’ya millet bahçesi müjdesi verdi. Kurum, yıllardır hayal olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm projesinde ilk etapta 60 bin metrekarede 590 bin konut yapacaklarını açıkladı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek'e 537 konut yapacak!

TOKİ tarafından Şanlıurfa Yeşildirek Mahallesi'nde 537 konut inşa edilecek. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yapılacak 537 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Yeşildirek projesinin detayları belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa’nın Yeşildirek Mahallesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilecek 537 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Şanlıurfa projesine Hera Teknik Yapı'dan 101,7 milyon TL teklif!

Hera Teknik Yapı, TOKİ tarafından bugün düzenlenen Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1 Etap 537 Adet Konut, 44 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesine 101 milyon 750 bin TL teklif verdi...

TOKİ yeşildirek kentsel dönüşüm Haberi

TOKİ yeşildirek kentsel dönüşüm

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, proje ile Şanlıurfalıların daha nitelikli şartlarda yaşayacağını dile getirdi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Fakıbaba, Şanlıurfa GAP Tarımsal Araştırma Merkezi'nde gerçekleştirilen, TOKİ Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Burada programa katılan mahalle sakinlerine hitap eden Fakıbaba, "Şanlıurfa'mıza şimdiden hayırlı olsun. Bu proje ile Yeşildirek Mahallesi'ndeki kardeşlerim daha nitelikli şartlarda yaşayıp, geleceğe daha da güvenle bakacaklar." dedi.

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu ise Bakan Fakıbaba'nın söz konusu projenin hayata geçmesi için çok çalıştığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Konyalıoğlu, projede Şanlıurfa'nın mimari yapısını dikkate alacaklarını vurgulayarak, "27,3 hektarlık proje alanımızda, 874 hak sahibi bulunuyor. Yaklaşık 300 civarında iş yerimiz var. 2 bin 700 konut, sosyal donatı, cami, okulla beraber Şanlıurfa'ya...