11 / 05 / 2024

tokinin herkese ev kampanyası

tokinin herkese ev kampanyası

26 yıl devlet memurluğu yaptıktan sonra inşaat işine giren Bülent Özdemir önce Çerkezköy'de 120 konutluk bir site yaptı ardından Bilecik TOKİ evlerinin ihalesini aldı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Prefabrik ev fiyatları 95 bin TL'den başlıyor! 100 metrekare prefabrik evler kaç TL? 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Çevre dostu olan prefabrik evler çok yüksek ısı, ses yalıtım verimliliği sağlar. Prefabrik evler tek katlı ve çok katlı seçenekleri ile neredeyse herkese hitap ediyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Konut kredisi faizleri sallandı! Herkese ev aldıran dev formül!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bankalar konut kredisi faizlerinde avantajlı oranları ve geri ödeme seçeneklerini gündeme getirdi. Peki bankalarda güncel kredi faiz oranları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz kredisiz ev sahibi olma imkanı!

Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı ile faizsiz, banka kredisiz herkese ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Peki Sinpaş Yapı Tasarrufu Sandığı nasıl işliyor? 

Çinli muhtar köydeki herkese ev veriyor!

Çin'in en zengin köyü olan Huaxi Köyü'nün muhtarı burada yaşayan herkese ev ve araba veriyor. Fakat bu ev hediyesi için bir takım şartlar bulunuyor. 

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Murat Övüç: 4 yılda 10 tane ev aldım!

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

Dilan Çıtak Tatlıses: Herkese ev verildi, miras peşinde değilim!

Babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyleyen Dilan Çıtak Tatlıses, ''Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım'' diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Hiç kimseyi evsiz bırakmayacağız!

2. Uluslararası Osmanlı Coğrafyası Arşiv Kongresi'nin tanıtım toplantısında konuşan Bakan Özhaseki,"Herkese ev vermek için mücadele edeceğiz. Ufak tefek katkılar belki alabiliriz, ama hiç kimseyi evsiz bırakmayacağız." dedi.

Bahçeşehir Konforia Konutları'ndan ev alana araba hediye!

İstanbul Bahçeşehir'de Soyak Yapı tarafından hayata geçirilen Kuzey Bahçeşehir projesinin ilk etabı Konforia'da, ev alan herkese 2017 model otomobil hediye ediliyor...

Colorist Şile’den ev alan herkese tatil hediye!

CFR Yapı, yepyeni bir kampanyayla yatırımcısının yüzünü güldürüyor. Colorist Şile’den ev alanlar bir haftalık tatilini hemen rezerve edebiliyor.

Colorist Şile'den ev alanlara tatil hediye!

20 Temmuz-20 Eylül tarihleri arasında Colorist Şile'den ev alan herkese, ailesiyle birlikte yedi gün boyunca, 2017 yazında tatil yapma fırsatı sunuluyor.

tokinin herkese ev kampanyası Haberi

tokinin herkese ev kampanyası
Bu gün TOKİ için 192 adet konut üreten Güneş İnşaatın sahibi Özdemir, TOKİ'yi devlet güvencesi olarak tanımladı. TOKİ sayesinde yıllarca ev sahibi olma özlemini çeken insanların devletin de desteği ile kira öder gibi ev sahibi olduklarını söyleyen Özdemir, en geç 2 senede teslimat yapıldığı için güven oluştuğuna dikkati çekti. Özdemir, şunları söyledi: "Bu güven günden güne halk arasında büyüyor. İlerleyen dönemlerde TOKİ herkesi ev sahibi yapacak. Çünkü TOKİ'nin konut taksitlerinde faiz artışı yüksek değil. Genellikle depreme dayanıklı tünel kalıp sistemi kullanılmaktadır. Bununla beraber hazine arazileri değer kazanıyor, çarpık kentleşme önlenmiş oluyor" dedi.

Eskiden yaşanan kooperatif rezaletlerini hatırlatan Özdemir, "Devlet memurluğunda kooperatife üye olan insanların emekli olduktan sonra bile dairesini alamadığını gördüm. Yani fakir evi yapar, zengin...