19 / 04 / 2024

Topçu Kışlası projesi son durum

Topçu Kışlası projesi son durum

İstanbul için çok önemli dev ulaşım projeleri anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’na tarihi Topçu Kışlası’nın ve modern opera binasının yapılacağını söyledi.

Topçu Kışlası projesine halk karar verecek!

Taksim'deki Gezi Parkı 'na yapılması planlanan Topçu Kışlası projesi yeniden tartışma yarattı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada kışla projesine halkın karar vereceğini dile getirdi..

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Hamdi Akın'ın 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta kiralar 12 bin euro!

Hamdi Akın'ın Bodrum'daki 'modern köy' projesi Bodrum Loft'ta bulunan villaların aylık kiraları 8 ile 12 bin Euro aralığında değişiyor. Cazip fiyatlarıyla dikkat çeken proje, ünlülerin akınına uğruyor...

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

TOKİ Metris kışlasına 1.559 konut inşa edecek!

TOKİ, Metris Kışlası arazisine bin 559 konut inşa etmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuruda bulundu. 233 milyon liralık konut projesi için bakanlık Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) sürecini başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Metris Kışlası'na konut projesi geliyor!

İstanbul Esenler'deki Metris Kışlası için son karar çıktı. Hazırlanan projeyle araziye konut projesi yapılacak. 

Rami Kışlası kütüphaneye dönüşüyor!

Zeytinburnu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da, Rami Kışlası'nı 7 milyon cilt kitabın bulunduğu muhteşem bir kütüphaneye dönüştüreceklerini söyledi..

Rami Kışlası projesi 2018 yılında tamamlanacak!

İstanbul Eyüp’te yer alan Rami Kışlası’nın üçüncü etap restorasyon süreci Ocak ayında başlayacak. Projenin ise 2018'de tamamlanması planlanıyor. 

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Tarihi Mersin Kışlası yargıya taşınıyor!

Eski Mersin Kışlası’nın bulunduğu alan yargıya taşındı. Alanın imara açılmasına karşı çıkan Mimarlar Odası Mersin Şubesi, Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu’nun kararına karşı dava açtı.

Yedikule Bostanları miras değil mi?

CHP İBB Meclis Üyesi Berke Merter, “Taksim Gezi Parkı'nın bulunduğu alana “ecdad mirası” diyerek Topçu Kışlasını yeniden inşa etme konusunda ısrarınız sürerken, ecdad mirası olan Yedikule Bostanlarını korumak yerine inşai faaliyete açmanızın nedeni nedir?” sorusunu yöneltti.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Topçu Kışlası projesi son durum Haberi

Topçu Kışlası projesi son durum


İstanbul için çok önemli dev ulaşım projeleri anlatan Başkan Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’na tarihi Topçu Kışlası’nın ve modern opera binasının yapılacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görüşünün de bu yönde olduğunu söyledi.

ÇAMLICA’YA GAZİ ÇENGELKÖY PARKI


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişimi ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Topbaş, 15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı büyük bir direniş gösteren Çengelköy’ü gezerek geçmiş olsun dileklerini ilettiğini dile getirerek, “Çengelköylülerin destanını unutulmaması için Çamlıca Cami’nin yanına büyük bir park yaparak Gazi Çengelköy Parkı ismini vereceğiz. Çok kısa sürede yapmak istiyoruz. Projesi üzerinde çalışıyoruz” dedi.


YATIRIMLAR HIZ KESMİYOR


İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak 4 Ağustos’tan itibaren 7 tane yeni metro hattının ihalesini yapacaklarını müjdeleyen Topbaş, “Arkasından Büyükçekmece’ye kadar gidecek 23 kilometrelik yeni...