28 / 03 / 2024

Torkam E5 Çarşı satılık dükkan

Torkam E5 Çarşı satılık dükkan

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, "TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı" dedi...

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları bugün satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından Küçükçekmece- Sefaköy mevkiinde hasılat paylaşım modeli ile yapılan TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan bugün saat 13:00'te açık artırma usulü ile satılıyor...

Torkam E-5 Çarşı dükkanları yarın satışa çıkıyor! 

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 tane dükkan yarın saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.. 

Torkam E-5 Çarşı dükkanları 19 Temmuz'da satışta!

Küçükçekmece TORKAM E5 projesinde 186 adet dükkan 19 Temmuz Pazar günü saat 13:00'te açık artırma usulü ile satışa sunulacak. 

TORKAM E5'te 0.64 kredi oranı fırsatı!

TORKAM birikimi ve TOKİ güvencesiyle E5 Karayolu’nun Sefaköy - Florya aksında yükselen TORKAM E5’in Rezidansları; 0,64 kredi oranı, 180 aya kadar vade seçenekleri ve 567 bin TL’den başlangıç gösteren fiyat avantajıyla yatırımcılarına maksimum kazanç sağlıyor.

Torkam E5’in cadde ve metro dükkanları 5 Nisan’da satılıyor!

Torkam ve TOKİ işbirliğiyle Sefaköy-Florya'da yükselen Torkam E5 projesinin cadde ve metro dükkanları 5 Nisan'da 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla açık artırmayla satılıyor...

Torkam E5'te metroya komşu dükkanlar!

TOKİ ile TORKAM ortaklığında yürütülen TORKAM E5'in temeli atıldı, inşa çalışmaları TOKİ güvencesiyle sürüyor. TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, projenin, ulaşım| ağlarının önemli bir noktasında bulunduğunu ve nitelikli bir uygulama olduğunu belirtti.

Torkam E5 Çarşı satılık dükkan Haberi

Torkam E5 Çarşı satılık dükkan

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Evim Türkiye Fuarı 2019'u değerlendirdi.


Ülkemizdeki gayrimenkul yatırım fırsatları “Evim Türkiye” fuarı ile Avrupa’ya taşındı. Binlerce gurbetçimizin ziyaret ettiği fuara bizde TORKAM E5, Temaşehir Konya ve 42. Cadde ile katıldık. Gayrimenkul yatırımı anlamında projelerin Avrupalı vatandaşlarımız tarafından ilgi görmesi bizleri de mutlu etti. Eşsiz lokasyon avantajı sağlayan TORKAM E5 projemizde rezidansların ve ofislerin yanı sıra çok yakında satışa çıkacak TORKAM E5 Çarşı Dükkanları gurbetçilerimizin ilgi odağındaydı. Standımızı Almanya’da yaşayan gurbetçilerimizin yanı sıra Hollanda, İsveç, Belçika, İngiltere ve Avusturya’dan gelen vatandaşlarımız da ziyaret etti. İleriye dönük yatırım yapacak gurbetçilerimiz İstanbul ve Konya’daki projelerimizi inceleme, avantajlarını yakından görme ve tanıma fırsatı buldu. Onlarla güçlü bağlar kurduk. Avrupa’nın farklı noktalarında yaşayan gurbetçilerimizle bir...