25 / 04 / 2024

torunlar gyo bağlı ortakları

torunlar gyo bağlı ortakları

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.ile Hastayla Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş. birleşti.

Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor! 290 milyon TL'lik sermaye artırımı!

Batı Ege GYO, şirketin yüzde 35,53'ünü halka arz ederek 290 milyon TL sermaye artırımı gerçekleştirecek. Batı Ege GYO'nun halka arzında talep toplama yarın başlıyor. 

Adra GYO Manisa projesi resmen başlıyor! Şehzadeler'e 628 konutluk yeni proje geliyor!

Adra Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Manisa projesi resmen başlıyor. Adra GYO Manisa projesinde 628 konut ve 15 adet dükkan bulunuyor.

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından Beşiktaş Akat projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat projesi resmen başlıyor. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Başakşehir parseline ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Torunlar GYO Başakşehir parselinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1. Etap projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO, Bahçekent'teki arsasında yeni projeye başlıyor. Vadi Evleri projesinin 1. etabının yer teslimi yapıldı. 

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Torunlar GYO, 2020 yılı faaliyetleri Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre oluşan zarar nedeni ile kar payı dağıtmayacak.

Torunlar GYO 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2024 yılına kadar öncelikli hedeflerinin portföydeki projeleri tamamlamak olduğunu söyledi.

Torunlar GYO 2021 yılı için bağımsız denetim denetim şirketini seçti!

Torunlar GYO, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş arasında 2021 yılını kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Torunlar GYO 2020 yılı 4.dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı IV. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Torunlar GYO'dan 2020 yılında 517.2 milyon TL'lik satış! 

Torunlar GYO'nun portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak 2020 yılı içerisinde yıllık kira bedeli toplam 31 milyon 732 bin 164 TL kiralama, 517 milyon 239 bin 611 TL satış işlemi gerçekleşti.

Torunlar GYO Kemankeş 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Kemankeş 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Netsel Marina 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Netsel Marina 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

torunlar gyo bağlı ortakları Haberi

torunlar gyo bağlı ortakları

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.ile Hastayla Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş. birleşti. 


Açıklama:

Bağlı ortaklıklarımızdan,


TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.ile Hastayla Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin 29.03.2016 tarihinde gerçekleştirdikleri genel kurullarında,

T.T.K. nın 136.-156. Maddeleri, Borçlar Kanunu, Kurumlar Vergisi Kanununun 18,19 ve 20. maddeleri ve ilgili hükümleri dairesinde devir yolu ile birleşme hususu ile ilgili olarak TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim A.Ş.'nin, Hastayla Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin tasfiyesiz olarak tüm aktif ve pasifi ile birlikte kül halinde devir alması yoluyla birleşme kararı almışlar ve karar 31.03.2016 tarihinde T.C İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilerek birleşme işlemi tamamlanmıştır. 


Birleşme sonrasında,


Hastalya Motorlu Vasıtalar Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin mevcudiyeti son bulurken...