29 / 03 / 2024

Trabzon Akyazı inşaatı

Trabzon Akyazı inşaatı

Trabzon'da yapımı süren Akyazı Spor Kompleksi'ndeki gecikmeler can sıkıyor. Çatı inşaatı için kurulan direklerin sökülmesinin en az 2 ay süre alacağı belirtiliyor.

Ünlü AVM'nin inşaatının mahkeme kararına rağmen devam etmesi vatandaşları isyan ettirdi!

11 Aralık 2023 tarihinde Trabzon İdare Mahkemesi tarafından inşaat ruhsatı iptal edilen Trabzon Forum Alışveriş Merkezi ek binasında ruhsatsız çalışmaların devam etmesi tepki çekti. Söz konusu inşaatı belediye de engelleyemedi. Yaşanan duruma vatandaşlar adeta isyan etti.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Şehir Plancıları Odası'ndan Trabzon Şehir Hastanesi için dava!

Trabzon'da inşaatı devam eden şehir hastanesi, Şehir Plancılar Odası Şube Başkanı Ercan Şen tarafından dava edildi. 

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Trabzon'daki cami ve külliyenin inşaatı yüzde 40 tamamlandı!

Trabzon Ortahisar'da denize hakim noktada, 182 dönüm rekreasyon alanındaki 26 dönüm arazide inşa edilen cami ve külliye inşaatı yüzde 40 tamamlandı.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

İnşaatçılar KDV indirimi istiyor!

Trabzon İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Taflan, inşaat sektöründe KDV indirimi istediklerini dile getirdi. Ayhan Taflan, “Trabzon’da inşaat sektöründe KDV oranı yüzde 8’e düşürülmediği takdirde zor bir süreç yaşanabilir” diye konuştu...

Trabzon Akyazı inşaatı Haberi

Trabzon Akyazı inşaatı

Bordo-Mavililer'in gelecek planlaması içinde en önemli ekonomik gelir kaynağı olarak kabul edilen, bu anlamda yönetimin umudu olan, ayrıca vizyonunu da anlatmasına sebep olacağı düşünülen Akyazı Spor Kompleksi'ndeki gecikmeler can sıkıyor. Başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyelerinin Bordo-Mavililer'in cezasının biteceği Akhisar Belediyespor karşılaşmasına yetiştirileceğini açıkladığı Akyazı Stadı'nın açılışının gecikme ihtimali endişe yarattı. 


ÇATI DİREKLERİ SÖKÜLECEK 


Akyazı inşaatını takip eden uzmanlar çatı inşaatı için kurulan direklerin sökülmesinin en az 2 ay süre alacağını ve bu konuda son derece dikkatli davranılması gerektiğini belirterek yapılacak işlemin tamamlanma süresini geciktireceği yorumunda bulundular. Çatı direkleri sökülmeden zemin inşaatına geçilemeyeceğini belirten uzmanlar, böyle bir tercih kullanılması durumunda yapılacak zeminin büyük zarar göreceği uyarısında da bulundular. 


İŞLER HIZLI YÜRÜYEMİYOR 


Büyük umutlar beslenen Akyazı Stadı'nın ince işlerinin, çevre düzenlemesinin ve bağlantı...