28 / 03 / 2024

Trabzon millet bahçesi projesi

Trabzon millet bahçesi projesi

AK Parti Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da devam eden konut inşası hakkında bilgi verdi. 

Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi tasarımıyla dikkat çekiyor!

36 şehirde 7 milyon 403 bin metrekarelik alanda 97 millet bahçesi projesi yürüten TOKİ, 18 projenin ihalesini gerçekleştirerek yapımına başladı. Yeni uygulamalardan biri olan Trabzon Vakfıkebir Millet Bahçesi projesi Karadeniz'in doğasıyla uyumlu tasarımıyla dikkat çekiyor...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi 10 Eylül'de!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Eylül'de yapılacak...

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon'daki üç Millet Bahçesi'nin inşaatı bu yıl içerisinde başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ülke genelinde başlatılan proje kapsamında Trabzon'daki üç Millet Bahçesi'nin yapımına bu sene içerisinde başlanacak.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! İşte Trabzonluların beklediği o tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Millet Bahçesi için düğmeye bastı. İşte Trabzon Millet Bahçesi projesinin ihale tarihi...

Trabzonspor Ortahisar Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yerine inşa edilen spor temalı Ortahisar Millet Bahçesi hizmete açıldı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Trabzon'da inşaatı devam eden Ortahisar Millet Bahçesi önümüzdeki günlerde hizmete açılacak. Sabah Gazetesi, köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında söz konusu millet bahçesini kaleme aldı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Trabzon Millet Bahçesi yıl sonuna kadar tamamlanacak!

Trabzon'da yapımı devam eden Millet Bahçesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nin inşaatında son durum ne?

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yapımı devam eden Millet Bahçesi'nde çalışmalar hız kesmiyor. 

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Akçaabat Millet Bahçesi açıldı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Trabzon Millet Bahçesi’nde son durum!

Geçtiğimiz yıl Mart ayının sonunda ihalesi gerçekleşen 15 Mayıs 2019 tarihinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin 300 gün içerisinde tamamlanıp geçtiğimiz Mart ayında tamamlanması amaçlanıyordu. Projenin yapımı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ yeni millet bahçesi projelerine 74 milyon lira harcayacak!

TOKİ; Mersin, Malatya ve Trabzon’da yapılacak millet bahçeleri için yaklaşık olarak 74 milyon TL harcayacak. Millet bahçeleri projelerinde millet kıraathanelerine de yer verilirken Vakfıkebir Millet Bahçesi’ne ise ‘Ekmek Müzesi’ inşa edilecek...

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Trabzon millet bahçesi projesi Haberi

Trabzon millet bahçesi projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Part'nin Hayri Gür Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; son 18 yıl içerisinde kentte yapılan projeler hakkında bilgi veren Erdoğan bu sürede 8 bin 37 konut inşa edildiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptıkları hizmetlerden Türkiye'nin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına her karış toprağının istifade ettiğini aktararak şu açıklamalarda bulundu: 

"Son 18 yılda Trabzon'a ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? Eski rakamla 35 katrilyon lira tutarında yatırım yaptık Trabzon'a. Bu yatırımlarla eğitimde şehrimize 2 bin 952 adet yeni derslik kazandırdık. İkinci bir devlet üniversitesi olarak Trabzon Üniversitesini faaliyete geçirdik. Yükseköğrenim öğrencileri için 8 bin 794 kişi kapasiteli yurt binaları hizmete açtık. Halen 500 kişilik yükseköğrenim yurdumuzun inşası, 1500 kişilik...