27 / 04 / 2024

trabzon yatırımları 2017

trabzon yatırımları 2017

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına, bölünmüş yollar 3 katına, ihracat rakamı 5 katına çıkmışsa, Türkiye fabrikası artık çalışıyor demektir" dedi.

Trabzon Zağnos Kentsel Dönüşüm projesi tam gaz!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'a 3 yeni yatırım müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Katlı Mekanik Otopark, Trabzon Öğretmenevi, Cudibey Ortaokulu ve yeni Kadınlar Hali projesinin inşaatlarına başlanacak. 3 yeni proje için bu yıl ihaleye çıkılacak.

TİSKİ'den Trabzonun 9 ilçesine 10 ayrı yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi meclis toplantıları hız kesmeden devam ediyor. Gerçekleşen son toplantıda TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı!

Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Sayısal Loto'nun 59'uncu hafta çekilişinde büyük ikramiye olan 5 milyon 632 bin 868 lira 75 kuruşu kazanan talihlinin Trabzon'dan olduğu belirlendi. Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı yapıldı.

Trabzon'da imar planı yoğunluğu!

Trabzon Belediye Toplantı Salonu'nda gündeme dair basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölgede hızlı bir şekilde 38 bin konutluk ruhsat verildiğini söyledi.

Trabzon Büyükşehir'den asfalt rekoru!

2016 yılında 310 kilometre asfalt ve 191 kilometre beton yol yaparak bu alanda Trabzon tarihinin rekorunu kıran Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek yol çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon yatırımlarında son durum ne?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kentte hayata geçirilen yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kentte hayata geçirilen ve geçirilecek olan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

trabzon yatırımları 2017 Haberi

trabzon yatırımları 2017


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına, bölünmüş yollar 3 katına, ihracat rakamı 5 katına çıkmışsa ve ülkenin enflasyonu yüzde 70'lerden tek haneleri görmüşse Türkiye fabrikası artık çalışıyor demektir. Türkiye artık büyük projelerin konuşulduğu bir ülkedir." dedi.


Soylu, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ülkenin her köşesine büyük hizmetler yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini belirtti.


Türkiye'nin bu mücadeleleri verirken çok önemli bir şey daha yaptığını ifade eden Soylu, ülkenin altyapı yatırımlarının olması gereken düzeye geldiğini anlattı.


Soylu, boş fabrika binasının hiçbir şey üretmeyeceğine dikkati çekerek "Bir ülkenin yolu, hastanesi demek, esas itibariyle o ülkenin makineleri demektir. Türkiye'de havalimanları ve üniversite sayısı 2 katına, bölünmüş yollar 2 katına, ihracat rakamı 5 katına...