29 / 03 / 2024

Tureks Stone nin yeni ürünü

Tureks Stone nin yeni ürünü

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı’nda!

Dekorasyonda doğal yaşam trendine öncülük eden Tureks Stone, en yeni koleksiyonlarını Cersaie Fuarı’nda sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Tureks Stone, her stile uygun çözümler sunuyor!

Dekorasyonda doğal ürünleri tercih edenler, Tureks Stone kayrak taşları ile doğanın şaheserlerini yaşam alanlarına taşıyor. Doğadan çıktığı gibi hiçbir işlemden geçirilmeden uygulanan kayrak taşlar, mekanlarınıza renkli ve zengin bir görünüm kazandırıyor.

Tureks Stone koleksiyonlarıyla Cersaie sahnesinde!

Tureks Stone, Cersaie 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni serilerini de ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Tureks Stone ile mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Dekorasyonda 2016 vintage yılı olacak!

Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılının vintage yılı olacağı belirterek, dekorasyonda doğal taşları tercih edenlerin vintage koleksiyonlar arasından seçim yapmakta zorlanacakları söylüyor.

Tureks Stone'dan doğal dekorasyonda banyo keyfi!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, doğanın tüm renklerini banyolara yansıtıyor. Doğal taşların çarpıcı çizgilerini özgün tasarım anlayışıyla banyo dekorasyonuna kazandıran Tureks Stone, doğallığı tercih edenlere ideal çözümler sunuyor.

Tureks Stone, Glamour koleksiyonuyla fark yaratacak!

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor.

Tureks Stone nin yeni ürünü Haberi

Tureks Stone nin yeni ürünü

Dekorasyonda dünya markası Tureks Stone, kişiye özel haute couture tasarımı dekorasyona taşıyarak Glamour koleksiyonu ile kişisel tercihlere özel yaşam alanları yaratıyor. Türkiye'nin dünyaca ünlü doğal taşlarından trend yaratan koleksiyonlar üreten Tureks Stone, haute couture dekorasyona damgasını vuruyor. Özel el yapımı Glamour koleksiyonu ile müşterilerinin özgün beğenilerine uygun dekoratif tasarımlar geliştiren Tureks Stone, kişisel özellikleri yansıtan detayları doğal taşlarla bütünleştirerek yaşam alanlarına yeni bir kimlik kazandırıyor.  Glamour koleksiyonunda yer alan modern tasarım ürünleri el işçiliği ile şekillendiriliyor. Mermerin doğallığı ise Tureks Stone'un güçlü oryantal desenleriyle buluşarak dekorasyona yüksek bir görsellik katıyor. 10 ayrı desen seçeneğinin yer aldığı Glamour koleksiyonunda 14 renk alternatifi bulunuyor. Geniş bir renk paleti sunan ve üç özel ebattan oluşan Glamour koleksiyonu, yer ve duvar dekorasyonuna kişiye...