25 / 04 / 2024

Turgut Toplusoy inşaat

Turgut Toplusoy inşaat

Tekstil sektöründe Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy kimdir? Turgut Toplusoy ne zamandan beri inşaat sektörüne ilgi duyuyor?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 70.5 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Malatya İli Yeşilyurt Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt İlçesi Turgut Özal (Çilesiz) Mahallesi Riskli Alan sınırları içerisinde 70 milyon 576 bin 516 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

İnşaat sektörü için puanlama sistemi geliştirilmeli!

Moment Yapı A. Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, inşaat sektöründeki ihtiyaçların karşılanması için neler yapılabileceğini anlattı. Uyar, “İnşaat sektöründe projelerin birbirinden farkını ortaya koyabilecek sistem geliştirilmelidir” diye konuştu.

Manisa Turgutlu stadının inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Manisa Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Koşukırı'nda yapımı süren stadyum inşaatı hakkında bilgi verdi. Turgut, stadyumun kaba inşaatının Eylül, Ekim aylarında tamamlanacağını belirtti.

Turgut Toplusoy ve Emin Günal Zemest İnşaat'ı kurdu!

Roman markasının patronu Turgut Toplusoy ve Emin Günal 3 milyon TL sermaye ile Zemest İnşaat'ı kurdu. Çekmeköy'de kurulan şirketin ticaret odasına kaydı bugün yaptırıldı...

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zemes İnşaat Yapı Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, 21 Mart 2016 tarihinde 3 milyon TL sermaye ile Emin Günal, Turgut Toplusoy ve Suzan Toplusoy tarafından kuruldu.

Van'da inşaat sektörü beklentileri karşılamadı!

İMO Van Şube Başkanı Turgut: "Van'da 2011 yılında yaşanan iki büyük depremden sonra durma noktasına gelen inşaat sektörü ilkbahar ile birlikte hareketlenmeyi beklerken, sektörde beklentiler bu yıl da şuana kadar karşılanmış değil." dedi.

İnşaat sektöründe güven kaybı yaşanıyor!

Zonguldaklı inşaat Mühendisi Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını ve bunun sektöre zarar verdiğini söyledi.

Turgut Hamzaçebi: İnşaat sektöründe güven kaybı yaşanıyor!

Türkiye genelinde yaşanan inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları değerlendiren Turgut Hamzaçebi, sektörde güven kaybı yaşandığını belirterek, sebebinin marka olmuş firmaların müşterileri mağdur etmesinden kaynaklandığını söyledi.

Turgut Hamzaçebi: Para kazanma amacıyla inşaat yapanlar, güveni azaltıyor!

İnşaat sektörüne güven azalıyor. Konuyla ilgili konuşan Turgut Hamzaçebi "Bunun sebebi yalnızca para kazanma amacıyla inşaat yapan sektör temsilcilerinin konut almak isteyenleri mağdur etmesinden de kaynaklanmaktadır" dedi.

Turgut Toplusoy kimdir?

Tekstil sektöründe Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy kimdir? Turgut Toplusoy ne zamandan beri inşaat sektörüne ilgi duyuyor?

Ankara'da kat karşılığı inşaat yapım işi: 4 milyon 706 bin 559 liraya!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ankara Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi 'nde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak. İhale 23 Eylül 2013 tarihinde saat 14:30 'da gerçekleştirilecek.

Cansel Turgut Yazıcı: İnşaat ile uzman ihtiyacı artıyor!

Yılın ilk çeyreğinde yüzde 5.9 ile Türkiye ekonomisinin iki katı büyüme gösteren inşaat sektörüyle birlikte gayrimenkul değerleme de büyüyor. Ancak kalifiye eleman sayısı aynı paralelde gelişme göstermiyor...

Cansel Turgut Yazıcı: Yaz dönemi ile inşaat sektöründe satışlar yavaşlar!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, inşaat sektöründe yaz sezonuna girilmesiyle birlikte satışların yavaşlayacağını söyledi...

Turgut Toplusoy inşaat Haberi

Turgut Toplusoy inşaat

Turgut Toplusoy kimdir?

Turgut Toplusoy, 1980 yılında, tekstil sektöründe yarattığı Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı. Kadın giyimin yanında, inşaat ve gayrimenkul sektörüne yönelen Toplusoy, bu alanda da başarılı projelere imza attı. 


1992 yılından itibaren Çekmeköy’ün geleceği ile ilgili planlamalarına başladığını belirten Toplusoy, dedelerinden kalan 400 yıllık tapulu arsalar üzerine yarattığı yaşam alanlarıyla Çekmeköy’ün çehresini değiştirdi. 


İstanbul Şile yolu üzerindeki Anadolu yakasının şirin köyünde dedesinden kalma arazilere, kendi satın aldıklarını da ekleyerek 5 bin dönüm araziye sahip oldu. Arazileri ise son 10 yılda inanılmaz değer kazanmış durumda. 


Çekmeköy’de; Dumankaya, Carpe Diem, Lalezar, Evrensel gibi önemli villa projelerinin arazilerini şirketlere Toplusoy satmış. İş adamının dedesinin köyünde kurduğu muhteşem bir evi var.


Şile yolu üzerindeki Çekmeköy’ü markalaştırmak için çalışıyor. Amacı...