24 / 04 / 2024

Turgut Toplusoy roman

Turgut Toplusoy roman

Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy yurtdışında 16 mağaza için anlaştıklarını belirtti...

Turgut Toplusoy kimdir?

Tekstil sektöründe Roman markasıyla kadın giyim sektörünün zirvesine çıkan Roman Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Toplusoy kimdir? Turgut Toplusoy ne zamandan beri inşaat sektörüne ilgi duyuyor?

Suzan Toplusoy: Kira sorunu yaşamadık!

Roman Hazır Giyim’in İcra Kurulu Başkanı Suzan Toplusoy, "Kiralarla ilgili çok büyük sorunlarımız olmadı. Kiralama yaparken koşullarımızın uygunluğuna önem verdik. Ödeme planımıza dikkat ettik. Eşim Turgut Toplusoy, risk almadı ve çok agresif büyümedik" dedi...

Roman bu yıl 15 mağaza açacak!

Roman, yurt içinde 50'nin, yurt dışında ise 15’in üzerindeki mağazalarına ek olarak corner shop ve bayilikleri ile birlikte toplamda 100 un üzerinde satış noktasına sahip. Roman Kreatif Direktörü Suzan Toplusoy, bu yıl da 15 yeni mağaza açmayı hedeflediklerini belirtti.

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 milyon 784 bin 861 TL sermaye ile bugün Rıza Kutlu Işık, Uğur Işık, S. Levent Demirer ve Sırrı Gökçe Odyak imzasıyla kuruldu.

İGA, Roman çocukları sanatla buluşturdu, ödüle layık görüldü!

İstanbul Yeni Havalimanı’na komşu mahallelerde, sosyal yönetim çalışmaları yapan İGA, Roman çocuklar için geliştirdiği projesi ile Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü

Ümraniye'deki Roman vatandaşların konut sorunu TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İstanbul Ümraniye'de yaşayan Roman vatandaşların barınma ve eğitim sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Roman mahallelerindeki kentsel dönüşüm mecliste!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, meclis toplantısında Roman mahallelerindeki kentsel dönüşüm uygulamalarına değindi.

Mimar Turgut Cansever anıldı!

Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince (UGED) düzenlenen etkinlikle İstanbul'da anıldı. Etkinliğe mimar Mehmet Osmanoğlu ile Arka Kapak Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Emre Tozal konuşmacı olarak katıldı.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilendi!

İskenderun Belediyesi kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü tarafından Denizciler Mahallesindeki Turgut Özal parkı ve çocuk parkı olarak adlandırılan mesire alanında yenileme ve tadilatları işlemleri tamamlandı

Esenler Turgut Reis'te 55.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Esenler Belediye Başkanlığı, Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan 10 bin 68 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. İhalesi 6 Eylül 2016 tarihinde yapılacak arsanın satış bedeli 55 milyon 377 bin 135 TL olarak belirlendi.

Ankara Elmadağ'da Roman çocukları için Çimenev açıldı!

Roman Hakları Derneği’nin başlattığı bir projeyle, Ankara Elmadağ’da Roman çocukların daha iyi bir eğitim alabilmesi için Çimenev açıldı.

Kahramanmaraş Turgut Özal Bulvarı'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince sürdürülen Turgut Özal Bulvarı 2. Etap çalışmaları devam ediyor.

Mutlu Turgut'un yeni muayenehanesi hizmete açıldı!

Diş Hekimi Mutlu Turgut, Gebze'de özel diş muayenehanesi açtı. Önceki gün hizmete giren diş hekiminin açılış törenine MHP Gebze İlçe Başkanı Fert Taşdemir, Marmara Gazeteciler Derneği Ahmet Oğuz ve çok sayıda davetli katıldı.

İzmir Urla'daki 80 Roman vatandaşa konut müjdesi!

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Urla'da çadırda yaşayan 80 Roman vatandaş için müjde verdi. Purçu, İzmir'le ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım'dan beklenti içinde olduklarını vurguladı.

Turgut Toplusoy roman Haberi

Turgut Toplusoy roman

Her yıl sezon açılışında indirimler başımıza bela' Sezonun satışlar açısından iyi başlamadığını söyleyen Roman'ın sahibi Turgut Toplusoy, sektörde kârlılığın iyi olmadığına, ciroyu yeni açılışların artırdığına dikkat çekti. Toplusoy, "Her sezon açılışı indirim başımıza bela" dedi Türkiye'de perakendenin yıllardır değişmeyen sorunu zamansız ve uzun süren indirimler. 


Sorduğumuzda neredeyse her marka şikâyetçi ama durum da değişmiyor. Üstelik, Perakende Yasası olarak bilinen kanun tasarısının TBMM'ye giden son halinde de indirimlere sınırlama getiren bölüm kaldırıldı. Bu konuda sektöre en büyük eleştiriyi getirenlerden biri, kadın giyim markası Romanın sahibi Turgut Toplusoy: 


-Bu yıl satışlar açısından sezon açılışı nasıl? 

Bizim açımızdan iyi diyebilirim fakat sektör geneli kötü. Günü siftahsız geçirenler duyuyoruz. Zaten daha ekim ayında her yer indirim doldu yine. Bin yıllık problemimiz bu. 

İnsanlar artık indirimsiz bir şey...