24 / 04 / 2024

Turgutlar Grup 2014 hedefleri

Turgutlar Grup 2014 hedefleri

Şantiye, yurt, okul mobilyaları ile her çeşit ofis mobilyaları kapsamında hizmet veren Turgutlar Grup, yurtdışı faaliyetlerinde önemli bir yer tutan Irak pazarında, 2014 yılında iki kat daha büyümeyi hedefliyor.

Turgutlar Grup inşaat sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkıyor!

Turgutlar Grup Genel Müdürü Fatih Turgut, yeni dönemde ihracat biriminde uluslararası pazardaki anlaşmaları, risk çeşitliliği, lojistik durum ve imkanlar ile müşteri profilleri üzerinde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Özdilek'in 2014 cirosu 1 milyar 150 milyon TL!

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Özdilek Grup şirketlerinin 2014 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon TL'dir.

Evke Yapı Bursa'da villa projesine başlayacak!

Ofis projelerinde iddialı firmalardan Evke Grup, 2014'te temelini attığı Evke Flex Office projesinde teslimata Eylül 2016'da başlamayı hedefliyor..

Prontotour, en iyi satış yapan grup acentesi oldu!

Prontotour, bu yıl 22.'si düzenlenen Costa Cruise'da 2014 yılında en iyi satış yapan grup acentesi seçildi. Costa Cruise, en yeni ve büyük gemisi olan Costa Diadema'da yapıldı.

Prontotour en iyi satış yapan grup acentesi ödülü aldı!

Turizm sektöründe trendleri belirleyen Prontotour, bu yıl 22.si düzenlenen Costa Cruise'un Dünya çapında acenteleri ile buluşmasında 2014 senesinde en iyi satış yapan grup acentesi seçildi.

2014'te Vialand'ı kaç kişi ziyaret etti?

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle kurulan Vialand’ı 2014’te 22 milyon kişi ziyaret etti...

Bosch Grubu satışlarını artırdı!

Bosch Grubu tarafından açıklanan ön rakamlara göre, Grup, 2014 yılında küresel satışlarını yüzde 6,2 oranında artırarak 48,9 milyar avroya yükseltti. Döviz kurunun etkilerinden arındırıldığında, satışlardaki büyüme yüzde 7,2 düzeyinde gerçekleşti.

Yataş Grup yurtdışı satış ağını büyütüyor!

Yataş Grup, Yataş Bedding ve Enza Home kurumsal mağazalarıyla 2014'te Kafkasya'dan Orta Avrupa'ya, Kuzey Afrika'dan Orta ve Doğu Asya'ya, Akdeniz'den Balkanlar'a kadar geniş bir coğrafyada yeni mağazalarıyla büyümeyi sürdürüyor.

Turgutlar Grup, kamu kurum mobilyalarına imza atıyor!

Kamu kurumlarının yatakhane, yemekhane, ofis ya da şantiyelerinde ihtiyaç duyabilecekleri tüm mobilya kalemlerinin ihtiyaçlarını karşılayan Turgutlar Grup, 2015 yılında halen karyola, ranza, dolap ve yatak üretiyor.

Küçükbay Grup inşaat sektörüne giriyor!

Türkiye’nin dünya pazarlarındaki en başarılı yağ markalarından Orkide ve Ekiz’in bağlı olduğu Küçükbay Grup, artan ihracat ve ciro oranlarıyla 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 30’luk büyüme sağladı. Firma inşaat sektörüne giriyor...

Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Kayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Kas Grup Sektörler Ligi 2014 sezonunda şampiyon oldu!

Sektörler Ligi 2014 sezonu final maçı öncesinde atılan tarihi penaltılardan sonra, güçlü rakibi Fırat Boru karşısında son saniye ye kadar mücadele eden Kas Grubun yüzü son düdükle güldü.

İnsay Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İnsay Grup İnşaat Anonim Şirketi, İhsan Çulhalık, Ahmet Çulhalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım 2014 tarihinde Ataşehir, İçerenköy, Üçgen Plaza'da kuruldu.

Turgutlar Grup 2014 hedefleri Haberi

Turgutlar Grup 2014 hedefleri

Türk mobilya üreticileri için en iyi ilk üç pazardan birinin Irak olduğunu ve Irak'a gerçekleşen metal ve ahşap mobilya ihracatının günden güne arttığına dikkat çeken Zaher, "Üreticiler olarak pazarın nabzım iyi ölçmeli ve ihtiyaca göre üretimimiz şekillendirmek durumundayız. Çünkü Irak bizim için önemlidir ve her geçen günde gelişen, büyüyen ve doğal olarak da ihtiyaçları da artan bir ülkedir. Mobilya anlamında hala daha ithalata bağlı olmaları ve Türk mallarına olan itibarlarını da göz önünde bulundurarak Irak pazarını değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum" görüşünü dile getirdi. 


"Irak'taki projeleri yakından takip ediyoruz" Iraklı ithalatçıların ağırlıklı olarak bilinçli ve sorgulayan biryapıyasahip olmalarının, kaliteli üretim yapan kendileri için bir avantaj teşkil ettiğini söyleyen Tarık Zaher, "Ülkenin ihtiyacım anlamak için sadece ithalatçı iş adamlarından gelecek talepleri de beklememek...