25 / 04 / 2024

Turyap büyükyalı temsilciği

Turyap büyükyalı temsilciği

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Büyükyalı İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Büyükyalı İstanbul), 774 Ada 70 Parsel Cami ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükyalı İstanbul'da 2021'de 1.6 milyar TL'lik satış yapıldı!

Özak GYO tarafından, 2021 yılı içerisinde yapılan ve kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen alım satım işlemleri bildirimi kapsamında Büyükyalı projesinin satışının toplam 1 milyar 580 milyon 544 bin TL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Büyükyalı projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili "Büyükyalı" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Büyükyalı'da akıllı ev sistemleri ile yeni nesil yaşam alanı sunuluyor!

İlhamını İstanbul’dan ve paha biçilmez tarihi mirasından alan Büyükyalı; sakinlerine tarihi doku ve teknolojiyi birlikte sunuyor. Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, Büyükyalı’da sakinlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve zaman kazandırmak için konutlarda son teknolojiyi kullandıklarını söyledi.

Büyükyalı İstanbul 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Büyükyalı'da Büyükyalı Aile Kredisi ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı!

İstanbul Boğazı’nın girişinde, Kazlıçeşme sahil bandında konumlanan şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’da bu ihtiyaçları karşılayan konut seçenekleri ile evini değiştirmek isteyenler için Büyükyalı Aile Kredisi “BAK” ile tamamı banka kredili konut sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Büyükyalı Geçici Kabul Tutanağı onaylandı!

Özak GYO  projelerinden Büyükyalı projesine ilişkin 774 Ada 83 Parsel A, B, C, D, E, F, G, H, I, J Bloklar ile 774 ada 73 Parsel K Blok Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme işlerinin kısmi Geçici Kabul Tutanağı 17 Aralık 2019 tarihinde onaylandı...

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Büyükyalı'nın 5 bloğunda revizyona gidildi!

Büyükyalı projesine ilişkin olarak "İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 774 ada 73 parselde yer alan K, L, M, N ve O bloklarda revizyona gidildi...

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyalı Tesis Yönetim Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 Bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akbalık,Sinan Ayoğlu, Mehmet Büyükekşi, Ercan Alioğlu ve Gül Kapudan ortaklığıyla  kuruldu...

Siren Ertan Büyükyalı Fendi Casa’da dostlarını ağırladı!

Cemiyet hayatının önde gelen isimleri arasında yer alan ünlü moda tasarımcısı Siren Ertan, tüm detayları Fendi Casa tarafından Büyükyalı’ya özel olarak tasarlanan İstanbul’un en şık dairesinde iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Turyap büyükyalı temsilciği Haberi

Turyap büyükyalı temsilciği

Türkiye'de franchise sisteminin öncüsü olan köklü emlak firması, Zeytinburnu’nda yer alan Büyükyalı İstanbul projesindeki yeni temsilciliğini hizmete açtı. 

Temsilcilik için yapılan törende, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Açılışta konuşan Sarıbay, “Türkiye’nin ilk emlak şirketi olarak, 35 yıldır hem yurt içinde hem yurt dışında faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.


Bugün yeni bir temsilciliğimizin daha açılış merasiminde bulunarak, mutluluğuna ortak olduk. Büyükyalı temsilciliğimizin güzel işler çıkaracağına inanıyorum ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sarıbay'ın ardından konuşma yapan, TURYAP Büyükyalı Koordinatörü Atasev Dereli ise, Büyükyalı İstanbul’un bölgedeki en nitelikli proje olmasını vurgulayarak “Avrupa Yakasının en değerli lokasyonlarından olan Zeytinburnu’nda inşa edilen Büyükyalı İstanbul, sosyal yaşam alanları, binaların kültürümüze uygun yapısıyla göz dolduruyor.


Projeyi tercih etmemizin en önemli unsurlarından...