25 / 04 / 2024

Turyap şubeleri

Turyap şubeleri

TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezi konumundaki Bloomsbury  ve Wood Green’in Lordship Lane üzerinde açılan yeni temsilcilikleri öncesi bir gece gerçekleştirdi. 

Franchising’de sektör lideri TURYAP oldu!

33 yıllık geçmişi ve Türkiye genelinde 320 temsilcilik ağı ile gayrimenkul pazarlama alanında lider konumda yer alan Turyap, sektördeki birinciliğini korumayı başarıyor. 

Turyap Ukrayna ve Gürcistan da yeni şube açacak!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye'nin en büyük franchîse ağlarından birini yöneten Turyap, yurtdişında da büyüme atağına geçti.

Turyap, TAM nokta ile girişimcilere kendi kendinin patronu olma fırsatı sunuyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Turyap Holding’in, TAM nokta’ markası girişimcilere yer aldığı şehir veya ilçede tek sorumlu olarak faaliyet gösterme avantajı sunuyor.

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

TURYAP icradan satıldı! 

Gayrimenkul pazarlama sektörünün önemli isimlerinden TURYAP icradan satıldı. Markanın yeni sahibi  Çevtaş Çevre Teknolojisi Ticaret AŞ oldu.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Turyap 35 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü firmalarından biri olan TURYAP’ın markası icradan satışa sunuluyor. Ünlü marka için belirlenen bedel 35 milyon TL.

Turyap'ın icradan satışı iptal edildi!

Gayrimenkul pazarlama sektörünün köklü şirketlerinden Turyap'ın geçtiğimiz günlerde basında icradan satılacağı yönünde haberler yapılmıştı. Hukuka uygun olmadığına karar verilen ihale yapılmadı. Turyap konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Turyap arabuluculu ofisler kiralayacak!

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Turyap şubeleri Haberi

Turyap şubeleri

Kensington’da  Millennium Gloucester Hotel  Konferans  Salonu’nda yapılan geceye, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, TURYAP UK Master Franchise yöneticisi Asım Ertürk, Turyap Atina temsilcisi Teodora Ilieva, Türk-İngiliz Sanayi ve Ticaret Odası (TBCCI) CEO’su Yavuz Sökmen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mustafa Demir, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Başkanı Erdal Yetimova, Turkish Bank (UK) CEO’su Steven Bennett, aynı kurumun Genel Müdürü Reşat Bilgin beraberinde ağırlıklı olarak İngiltere ve Türkiye’den gayrimenkul profesyonelleri katılım gösterdiler. 

Sunumunu Ayşegül Bıçkıcı ve Robert Slade’nin yaptığı gecede açıklamalar yapan Büyükelçi Ümit Yalçın,  bu sene 34. yaşını giren Turyap’ın İngiltere yatırımlarından övgüyle bahsetti. İki ülke arasındaki ticaret ve yatırımların gelişmesine katkıda bulunacağını dile getiren Yalçın, “Türkiye ve İngiltere arasındaki ticaret ilişkisi her...