25 / 04 / 2024

turyap Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi

turyap Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Kira sözleşmelerinde 'tahkim' şartına dikkat!

Avukat Öztürk Yazıcı, Eko Haber'de kaleme aldığı yazısında, kira sözleşmelerinde tahkim şartını anlattı. İşte Öztürk Yazıcı'nın o yazısı...

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

TURYAP'tan icradan satış açıklaması!

36 yıllık köklü geçmişe sahip olan Türkiye'nin ilk ve en büyük yerli gayrimenkul pazarlama şirketi TURYAP icradan satış haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Turyap arabuluculu ofisler kiralayacak!

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Turyap, Avrupa'da büyümeye devam ediyor!

TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra’nın merkezi konumundaki Bloomsbury  ve Wood Green’in Lordship Lane üzerinde açılan yeni temsilcilikleri öncesi bir gece gerçekleştirdi. 

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Botanik 224 Bostancıkent, Yükselen Park ve Atış Premium’da satışlar başladı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa Osmangazi Soğanlı'daki gayrimenkulleri, Turyap tarafından açık teklif usulüyle satışa çıkarıldı...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TURYAP İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 388 gayrimenkulü satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki 351'i konut, 37'si işyeri olmak üzere toplam 388 gayrimenkulü Turyap aracılığı ile satışa çıktı..

turyap Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Haberi

turyap Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi

İstanbul'da arabulucuların, avukatların ve hukuki uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturmak isteyenler için ihtiyaçları karşılayacak çözüm merkezi açıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ‘Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de kuran Turyap, arabulucularla tarafları bir araya getirecek. Turyap, merkezde ofis kiralaması yapacak. Ofis, sanal ofis, toplantı salonu kiralama fırsatı sunulan 1600 metrekarelik alanda değerleme, tahkim, tapu, eğitim araştırma, müzayede gibi destek hizmetler de verilecek. İhtilafa konu gayrimenkul ise uzlaşma sonrası yine Turyap tarafından açık arttırma usulüyle satılacak.

YENİ MERKEZLER YOLDA

2016'dan beri bu proje üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen Turyap Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, “Türkiye’de aileler ve ortaklar arasında mal paylaşımı ile ilgili çok sayıda sorun yaşanıyor. Mirasın paylaşılamaması, boşanma sonrası malın mülkün paylaşılamaması, ortaklık sonrası paylaşım sorunları ve nihayetinde bankaların borçlunun...