28 / 03 / 2024

Tuzla satılık arsa fiyatları

Tuzla satılık arsa fiyatları

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 863 bin 510 TL olarak belirlendi.

Tuzla Belediyesi'nden 21.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, Aydıntepe Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 21 milyon 726 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla'da 16.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 16 milyon 974 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla'da 2.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Tuzla Belediye Başkanlığı, mülkiyeti bünyesine ait olan arsayı kapalı teklif usulüyle satışa çıkardı. Söz konuşu taşınmazın toplam bedeli 2 milyon 212 bin 210 TL olarak belirlendi.

İBB'den Tuzla'da 16.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Tuzla'da bulunan 7.544 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 16 milyon 974 bin TL olarak belirlendi.

Tuzla'da İBB'den 1.5 milyon TL'ye 21 Aralık'ta satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Tuzla'da yer alan konut alanı arsayı satışa çıkarıyor. 521,84 metrekare arsanın toplam bedeli 1 milyon 565 bin 52 TL olarak belirlendi.

Tuzla'da İBB'den 1.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi; Tuzla'da yer alan konut alanı arsayı satışa çıkarıyor. 521,84 metrekare arsanın toplam bedeli 1 milyon 565 bin 52 TL olarak belirlendi.

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire!

Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Tuzla Mercan Kıyı satılık daire fiyatları ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı satılık daire fiyatları ve proje detayları...

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021!

İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte İSTİM Tuzla satılık fiyatları 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İFM'de 121.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul îli, Ümraniye İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3328 Ada, 7 Parselde yer alan 6 bin 741 metrekare  yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazı 121 milyon 250 bin TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

Ordu Büyükşehir'den 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu İlçesi Şahincili (Karşıyaka) Mahallesi'nde yer alan arsa ihale ile satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Tuzla satılık arsa fiyatları Haberi

Tuzla satılık arsa fiyatları

TAŞINMAZ SATIŞI YAPILACAKTIR


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından:


Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.


1 - Encümen Kayıt No            :  1040

2 - Taşınmaza Dair Bilgiler:

a) İli                                        :  İstanbul

b) İlçesi                                   :  Tuzla

c) Cinsi                                   :  Arsa

d) Pafta No                             :  ---

e) Ada No          ...