19 / 04 / 2024

ülke tanıtımı için ayrılan bütçe

ülke tanıtımı için ayrılan bütçe

Ömer Çelik, merhum Steve Jobs'un iPhone'ııu dünyaya tanıtırken "Yeni bir telefon yapmıyoruz, telefonu yeniden icat ediyoruz" dediğini anımsatarak, bu kapsamda turizmin de yeniden icat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Apple kullanıcılarına müjde! iPhone SE 3 için geri sayım başladı!

Apple kullanıcıları tarafından merakla beklenen iPhone SE 3 modeli için geri sayım başladı. Apple'ın iPhone SE 3'ün de dahil olduğu yeni ürünlerini tanıtımı için 8 Mart günü bir etkinlik düzenleyeceği gündeme geldi....

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatıyor! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 50 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 50 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi 8 Nisan 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Gayrimenkul Borsası yurt dışında tanıtılacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ'nin (GABORAS) tanıtımı için çalışma yürüttüklerini söyledi. Kaan, Recep Tayyip Erdoğan'ın GABORAS ile ilgili olumlu sözlerini hatırlattı.

Katar Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kolları sıvadı!

Katar devletinin 15 milyar dolarlık hamlesinden sonra ülkenin özel sektörü de yatırım için rotayı Türkiye’ye çevirdi.

ülke tanıtımı için ayrılan bütçe Haberi

ülke tanıtımı için ayrılan bütçe


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, merhum Steve Jobs'un iPhone'ııu dünyaya tanıtırken "Yeni bir telefon yapmıyoruz, telefonu yeniden icat ediyoruz" dediğini anımsatarak, bu kapsamda turizmin de yeniden icat edilmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye Otelcüer Federasyonu'nun (TÜROFED) 4. Olağan Genel Kurul toplantısında konuşan Bakan Çelik, gerek çevresel anlamda gerekse de tematik olarak turizme bakış açısının değişmesi gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'nin tanıtımı konusunda bütünsel bir yaklaşım üretmeliyiz. Sadece deniz, kum, güneş olmamalı. Türkiye'nin hikayesini tanıtmamız lazım" dedi. Turizmcüerin bakanlıktan istediklerini not aldığını belirten Çelik, "Çok kısa zaman içerisinde bakanlığın Türkiye'nin tanıtımı için hazırladığı bütçe kadar bir bütçeyi de TOBB'un ayırmasını istiyorum. En geç nisan ayının sonuna kadar bir tanıtım dosyasını hazırlamalarım ve bakanlığa sunmalarını TOBB'dan bekliyorum. Nisan son tarih" dedi. 


Bakanlık 2014'te ülke...