28 / 03 / 2024

uluhan grup babil kuleleri daire fiyatları

uluhan grup babil kuleleri daire fiyatları

Esenyurt Babil Kuleleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Uluhan Grup Babil Kuleleri daire fiyatları kapsamında konutların satışları tamamlandı...

Babil Kuleleri teslim tarihi!

Babil Kuleleri projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternafleri yer alıyor. Babil Kuleleri teslim tarihi bilgisi haberimizde bulunuyor...

Uluhan Grup Babil Kuleleri satış ofisi!

Uluhan Grup Babil Kuleleri satış ofisi kapsamında adres, telefon ve web adresi haberimizin içinde yer alıyor

Uluhan Grup'un iflas davası 10 Haziran'da!

Uluhan Grup Enerji İnşaat'ın iflas davası yargılaması 10 Haziran günü saat 10:20'de gerçekleştirilecek. 

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Uluhan Grup iflas etti!

İstanbul Esenyurt'ta satışını yaptığı binlerce dairesi yarım kalan Uluhan Grup için mahkeme iflas kararı verdi...

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Acunkent mağdurları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istiyor!

ESENYURT bölgesinde satışı yapılan çok sayıda inşaat projesi yarım kaldı. Anılan projelerden biri de Uluhan Grup'un üstlendiği Acunkent projesi. Acunkent mağdurları yaşadıkları sorunun Meclis gündemine taşınmasını istedi.

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la görüşecek!

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu ve dün proje önünce toplanarak yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent mağdurları sessizliğini bozdu, mağdurlar pazar günü saat 13:00'de proje önünde toplanıp bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.

Acunkent mağdurlarından yeni dava!

Uluhan Grup'un yarım kalan projesi Acunkent'in mağdurları bir araya gelerek yeni bir dava açtı. İnşaatın zamanında tamamlanamadığını ve yüklü miktarda fark istendiği için ceza davası açtıklarını belirten mağdurlar evlerini istiyor.

Acunkent'te son durum!

Acunkent projesini inceleyen Acunkent Derneği projedeki eksikleri listeledi, Uluhan Grup'la uzlaşma yoluna gitme isteyen mağdurlar uzlaşmayı başarabilirlerse ek sözleşme yapacak ve sözleşmeye 3 aylık bitirme şartı koyacak. İşte Acunkent'te son durum...

Acunkent mağdurları Uluhan Grup'la uzlaşmak istiyor!

Acunkent mağdurları dün yeni bir toplantı gerçekleştirdi, Acunkent Dernek üyelerinin de katıldığı toplantıda bazı kararlar alan mağdurlar Uluhan Grup'la uzlaşmaya varmak ve evlerine kavuşmak istiyor...

İnşaat mağdurlarından yeni toplu eylem kararı!

25 Mayıs Pazartesi Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak olan Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat, Hiper Gayrimenkul mağdurları seslerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na duyurmak istiyor.

İnşaat mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları dün saat 15:00'te Esenyurt Belediye binası önünde eylem yaptı...

İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Makrom Yapı, Hiper Gayrimenkul, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat mağdurları bugün saat 15:00'te Esenyurt Belediye binası önünde eylem yapacak...

uluhan grup babil kuleleri daire fiyatları Haberi

uluhan grup babil kuleleri daire fiyatları

1.050 adet daireden meydana gelen Babil Kuleleri projesi lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt ilçesinde konumlandırılıyor. Babil Kuleleri projesi Uluhan Grup tarafından inşa ediliyor.


Uluhan Grup Babil Kuleleri daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 13 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Babil Kulelerinin inşaat çalışmalarına 2011 Nisan'da başlandı.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçeneklerinin yer aldığı Babil Kuleleri projesinde konutların teslim tarihi ertelendi. Uluhan Grup Babil Kuleleri daire fiyatları bilgisi şöyle:


Uluhan Grup Babil Kuleleri daire fiyatları kapsamında projede bulunan konutların tamamı satıldı. Babil Kuleleri Esenyurt'da yer alan daireler 40 metrekare ila 110 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Babil Kuleleri Evlerinde kapalı otopark, basketbol sahası, oyun alanları, Türk hamamı ve yüzme havuzu gibi sosyal...