28 / 03 / 2024

ümraniye Onkoloji Merkezi nerede

ümraniye Onkoloji Merkezi nerede

Ümraniye'de Onkoloji Merkezi hizmete başladı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek Onkoloji Merkezi için MHRS ya da ayaktan randevu alınabilecek.

Küresel finans merkezinin çekim merkezi olacak projede geri sayım! İstanbul Finans Merkezi nisan ayında açılıyor

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde halen inşaat çalışmaları süren İstanbul Finans Merkezi projesinde sona gelindiği belirtiliyor. 75 bin kişiye istihdam olanağı sağlaması beklenen merkezin, nisan ayında açılması bekleniyor.

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skmrise Yapı Merkezi Emlak Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Birnur Yıldırım, Mehmet Yıldız ve Sabri Ekşi tarafından kuruldu.

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

İstanbul Finans Merkezi’nin inşaatı Aralık'ta tamam!

Ümraniye’de inşaatı süren İstanbul Finans Merkezi’nde incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''İnşallah 2021 yılı Aralık ayı sonu itibarıyla finans merkezi inşaatını tamamlamış olacağız'' dedi.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Ümraniye' de konumlu İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İstanbul Finans Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İş GYO İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Finanskent Mahallesi, 3328 ada, 9 No'lu Parselde yer alan İstanbul Finans Merkezi'nin değerleme raporunu yayınladı...

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Beşiktaş'tan Ümraniye'ye yeni tesis!

Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan Yusuf Tunaoğlu Futbol Yönetim Merkezi'nin açılışı kulüp başkanı Fikret Orman tarafından yapıldı. Orman, "Futbolun merkezi artık Ümraniye olmalı” dedi…

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metrosu imar planı değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Raylı Sistem Hattının İstanbul Finans Merkezi Sınırları İçerisinde Kalan Kısımlarına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıya çıktı.

ümraniye Onkoloji Merkezi nerede Haberi

ümraniye Onkoloji Merkezi nerede

Anadolu Yakası'nın en büyük sağlık tesisleri arasında yer alan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösterecek Onkoloji Merkezi hizmete başladı.


Kanser hastalıklarının tanı ve tedavisinde kullanılan ve son teknolojiyle üretilen birçok cihazın bulunduğu merkez, deneyimli personeliyle sağlık hizmeti sunuyor. 


Anadolu Yakası'nda kamuda onkoloji hizmeti veren birkaç tesisten biri olma özelliği taşıyan merkeze, Merkezi Randevu Sistemi  (MHRS) ya da ayaktan direkt başvurulabiliyor.


Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Kamil Özdil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok kısa süre önce hizmet vermeye başlayan merkezde hem radyoterapi hem de kemoterapi hizmeti verildiğini anlattı.


Şu anda günlük olarak ortalama 250 hastaya hizmet veren merkezin kapasitesinin ilerleyen zamanlarda artacağını aktaran Özdil, "Merkezde günlük 140-150 hastaya radyoterapi, 100 civarında kişiye de kemoterapi hizmeti veriyoruz. Bunların süreç içinde...