19 / 04 / 2024

ümraniye roya nova satılık daireler

ümraniye roya nova satılık daireler

Roya Nova Rezidans fiyat listesi minimum 249 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor...

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Solutions Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Çinal, Hasan Sağır, Şahin Umur ve Ufuk Ateş ortaklığında kuruldu. 

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.

Roya Nova Rezidans'ta 285 bin TL'ye!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor. Proje  “Yapımızda Kalite Var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe farklı bir kulvar açıyor.

Roya Nova Rezidans'ta 60 ay 0 faiz!

ROYA YAPI, İstanbul Finans Merkezi’nin hemen karşısında yer alan Roya Nova Rezidans projesinde başlattığı kampanya ile 60 ay 0 faiz imkanı sunuyor.

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018!

Roya Nova Rezidans güncel fiyat 2018 kapsamında projedeki konutların metrekare birim fiyatları 5 bin TL'den başlıyor. Proje Roya Yapı tarafından inşa ediliyor...

Roya Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Roya Nova Rezidans projesinin lansmanını dün Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştiren Roya Yapı, Anadolu yakasında üç yeni proje daha inşa edecek.

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

32 katlı tek blok olarak  Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinin lansmanı dün gerçekleştirildi.  

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta!

Roya Yapı’nın ilk projelerinden Roya Nova Projesi için basın lansmanı tarihi belirlendi. Roya Nova basın lansmanı 21 Aralık'ta yapılacak.

Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı!

Finans Merkezi’ne yakın konumda yer alan Roya Nova, TAGO Architects tarafından tasarlandı. Projede, ışık kalitesi ve panoramik manzara sunuluyor..

Roya Nova Residence'ta konut sayısı değişti!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Residence'ta konut sayısı 251 oldu. Projede 4 ticari birime yer verilecek..

ümraniye roya nova satılık daireler Haberi

ümraniye roya nova satılık daireler

Roya Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde yer alan Roya Nova Rezidans projesi 32 katlı tek blok olarak yükseliyor. Toplam 255 daireden oluşan projede 1+0, 1+1, 2+1 dairelere yer veriliyor.
 

Roya Nova projesine tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor. Projede bir de peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 yıl sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık 5 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. 

Roya Nova Rezidans fiyat listesi!
 

Roya Nova Rezidans projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Finans Merkezi'ne 800 metre mesafede bulunan proje  metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer...