24 / 04 / 2024

Ümraniye yeni yükselen değer

Ümraniye yeni yükselen değer

Gayiımenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek.

Kiracılara müjde! Kira fiyatları yeni yılda asgari ücret zammından etkilenmeyecek!

Konut kira fiyatları, ülkenin gündeminden düşmüyor. Vatandaşlar, yükselen kira fiyatları karşısında ezilirken yeni yılda asgari ücrete gelecek zamla birlikte kiraların artıp atmayacağını merak ediyor. 

Hataylı depremzedeler yeni yıla yeni konutlarında girecek!

TOKİ, 6 Şubat deprem felaketinde en ağır hasarı alan Hatay’da depremzedeleri yeni konutlarına kavuşturmak için gece-gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Hızlı bir şekilde yükselen evlerden 40 bin tanesi yeni yılda Hataylılara teslim edileceği belirtildi.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Bakanlık yükselen inşaat maliyetleri için harekete geçti!

Ticaret Bakanlığı yükselen inşaat maliyetine el koymaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak bakanlık tarafında kısa zaman içerisinde yeni düzenleme yapılacak.

Mevsim İstanbul'da yeni yıl kampanyası!

Sarılar İnşaat imzası ile Kağıthane’de yükselen Mevsim İstanbul'da yeni yıla özel kampanya hazırlandı..

Kırklareli İstasyon Mahallesi yeni yüzüyle göz kamaştırıyor!

Kırklareli'nin yükselen yüzü İstasyon Mahallesi'ndeki yapılar, görenlerin gözünü kamaştırıyor. Hemen her gün bir yeni inşaatın daha başladığı mahallede lüksün ve konforun sınırları her geçen gün daha fazla zorlanıyor.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda bahar kampanyası!

Ceylan İnşaat’ın Göztepe’de yükselen prestijli projelerinden Muhteşem Yeni Yıl Konutları, ev sahibi olmak veya bugünden yatırım yapıp yarın kazançlı çıkmak isteyenlere cazip bahar fırsatları sunuyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 35 bin TL peşinatla!

Göztepe’de hayata geçirilen yükselen Muhteşem Yeni Yıl Konutları 534 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 35 bin TL peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Ataköy-Yenibosna hattında yükselen projeler yeni bir siluet oluşturuyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ataköy-Yenibosna hattında E5 üzerinde ardı ardına yükselen projeleri anlattı. İşte Tümer'in o yazısı...

Göztepe Yeni Yüzyıl Konutları'nda deniz manzaralı daire 678 bin TL!

Göztepe’nin kalbinde yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda 120 aya kadar vadelendirilen ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün. Projede, 2+1 daire fiyatları 678 bin TL’den başlıyor

Gayrimenkul pazarının yeni yükselen yıldızı: Yakuplu!

İstanbul Avrupa yakasının önemli gelişim bölgesi Beylikdüzü’ nün sahilde yükselen değeri YAKUPLU ‘ nun yıldızı parlıyor...

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 534 bin TL'ye!

Göztepe’de yükselen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları yeni bir soluk getiriyor. 534 bin TL’den başlayan konut fiyatlarıyla lansmanda beklenenden çok daha büyük bir talep alan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’nda her ihtiyaca uygun bir seçenek var.

Muhteşem Yeni Yüzyıl teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe' de yükselen projede 192 adet daire yer alıyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl teslim tarihi olarak 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Ümraniye yeni yükselen değer Haberi

Ümraniye yeni yükselen değer

Gayrimenkul şirketlerinin son verilerine göre Ümraniye; yatırımcıların ilk adresi. Son 11 yılda değişen çehresiyle Ümraniye, inşa edilmekte olan İstanbul Finans Merkezi ve yapımı tamamlanmak üzere olan metroyla birlikte İstanbul’un merkezi hâline gelecek. Bölgedeki emlak fiyatlarında şimdiden ciddi bir artış olduğu yönündeki bilgiler, yatırım oranlarını da artırdı. İstanbul Finans Merkezi’nin yalnızca finans kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturduğu bir yapı olmaktan öte, İstanbul’un çekim merkezi olması bekleniyor. Bunun yanında yakında hizmete girecek olan Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy metro hattıyla, vatandaşların Ümraniye’ye ulaşım yolları çeşitlenerek, Finans Merkezi’nin ilçeye getireceği canlılık artacak. Mevcut 295.000 yapının  %65’i son 11 yılda inşa edilen Ümraniye, İstanbul’un olası bir depreme karşı en hazırlıklı ilçesi. Üstelik Ümraniye’de yatırımcıları modern standartlara kavuşmuş bir kent değil, kişi başına düşen yeşil alan...