28 / 03 / 2024

Univa Student Residence daire tipleri

Univa Student Residence daire tipleri

Erkanlı Grup, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirecek Sakarya'da Univa Student Residence adıyla öğrencinin evi projesi başlatıyor. Proje 126 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Ra Student Residence dünyaya açılmayı hedefliyor!

Öğrenci konaklamasına yeni nesil bir yaklaşım getiren Ra Student Residence, dünyaya açılmayı hedefliyor...

Erkanlı Grup yarım kalan projeleri öğrenci evine çevirecek!

Erkanlı Grup, Sakarya'da Univa Student Residence adıyla 2 bin 400 öğrenci kapasiteli öğrenci evleri inşa ediyor. Proje, ABD'nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştiriliyor.

Öğrenci konaklamasına yeni nesil yaklaşım: Ra Student Residence!

Üniversite öğrencileri için tüm dünyada yurt, konaklama, barınma gibi kavramlar büyük bir dönüşümden geçiriliyor. Tasarım odaklı, çağa ayak uydurabilen, modern ve ilgi çekici yerler bu dönüşümün kazananları olacaklar.

Univa Student Residence’ta 990 TL'ye yatırım fırsatı!

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinde lansmana özel bir kampanya başlattı.

Gayrimenkulde ev alma yurt al dönemi başladı!

ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesiyle gayrimenkulde “ev alma yurt al Dönemini” başlattı.

Öğrenci evlerine yabancı markajı!

Erkanlı Grup, geçtiğimiz yıl Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya'da Univa Student Residence adıyla tapulu olarak satılan öğrenci evi projesini geliştirdi. Projeye yabancı yatırımcılar büyük ilgi gösterdi.

Univa Student Residence Sakarya fiyatlar!

Univa Student Residence Sakarya fiyatları 123 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor...

Univa Student Residence'a 3 bin ön talep geldi!

Erkanlı Grup, Sakarya’dan başladığı ‘öğrenci evi’ projesini İstanbul ve Anadolu’nun üniversite kapasitesi yüksek şehirlerine taşıyacak.

Univa Student Residence'da 120 bin TL'ye daire!

Erkanlı Grup'un Univa Student Residence öğrenci evi projesi, Sakarya Serpan'da inşa ediliyor. Projede stüdyo daireler peşin alımlarda 120 bin TL'den satılıyor.

Emine Demirli, Univa Student Residence Satış Müdürü oldu!

Erkanlı İnşaat'ın Sakarya'da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinin satış müdürü Emine Demirli oldu. Proje 126 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Sakarya Univa Student Residence 3000'den fazla ön talep aldı!

Sakarya’da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup, projeye Türkiye genelinden bir ayda 3000’nin üzerinde ön talep aldı.

Univa Student Residence'ta ön talep alınıyor!

İnşaat sektöründe fark yaratan projelere imza atan Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı Türkiye’de yatırımların geri dönüş sürelerinin 25 yıla kadar uzayabildiğine dikkat çekti.

Erkanlı Grup Univa Student Residence'a rekor ön talep!

Sakarya'da Univa Student Residence öğrenci evi projesini geliştiren Erkanlı Grup projeye Türkiye genelinden bir ayda 3 binin üzerinde ön talep aldı.

Univa Student Residence daire tipleri Haberi

Univa Student Residence daire tipleri

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya’da Univa Student Residence adıyla öğrenci evi projesi başlatıyor. 126 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilecek proje, ABD’nin en büyük öğrenci evi işletme ve yatırım firması Asset Campus Housing işbirliğiyle gerçekleştirilecek. UNIVA Öğrenci evleri Tapulu olarak satılıyor, 8 yıl gibi kısa dönemli amortisman süresi ile cazip bir yatırım fırsatı sunuyor!




Türkiye’de yüksek öğretime kayıtlı 5.5 milyon öğrenci bulunurken 4 yıllık üniversitelerde okuyan öğrenci sayısı ise 3 milyonu buluyor. Buna karşın yurtların toplam kapasitesi 414. 960 yatak ile sınırlı. 2008 yılında üniversiteye 515.000 öğrenci kayıt olurken, bu sayı 2014 yılında 815.000’e ulaştı. Ülkemizdeki toplam üniversite...