25 / 04 / 2024

Ünye Limanı dolgu ihalesi

Ünye Limanı dolgu ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

İzmir Aliağa'da yapılacak liman antik kenti yok edecek!

İzmir Aliağa’da yeni yapılacak liman için Kyme antik kenti belirlendi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liman için hazırlanan imar planına yıl sonunda onay verdi. Proje kapsamında 88 bin metrekarelik dolgu yapılacak. Arkeolojik niteliği 1. dereceden 3. dereceye düşürülen antik kentin önemli bir bölümü

Ünye Port'un proje ihalesi gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Ünye Konteyner Limanı'nın (Ünye Port) hizmete açılmasıyla Türkiye'yi liman konusunda tüm Karadeniz'de lider hale getireceklerini dile getirdi...

Rize'de yat limanı sahasına inşa edilecek şehir hastanesine tepki!

Rize'de yat limanı sahasına dolgu yapılarak inşa edilecek olan Rize şehir hastanesine Saltuk Deniz tepki gösterdi. Saltuk Deniz, "Rize'de zaten her şey için hemen denizi dolduralım deniyor" dedi...

Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye Limanı iç alanına dolgu yapılacak. İhalesi 10 Mart'ta gerçekleştirilecek...

Bodrum Tilkicik Koyu Yat Limanı projesi iptal edildi!

Bodrum Tilkicik Koyu'na yapılması planlanan yat limanı projesi kapsamında koya metrekarelerce dolgu yapılmak isteniyordu ancak proje iptal edildi.

Yenikapı kruvaziyer limanı ile İstanbul'a 3 milyon turist gelecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Yenikapı'daki dolgu alanının hemen yanına yapılacak kruvaziyer limanı, İstanbul'a yaklaşık 3 milyon turist getirecek" dedi...

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Kocaeli Derince Limanı'nda son durum!

Kocaeli Derince Limanı’nda mahkeme kararı sonrası kısa bir süre dolgu işlemi durdurulmuştu. Limanda Çevresel Etki Değerlendirmesi toplantısı yapılması gerekirken deniz dolgusu yeniden yapılmaya başlandı.

Ordu'ya Karadeniz'in en büyük konteyner limanı geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Limanının büyütülerek 2.2 milyon TEU kapasiteye çıkaracaklarını açıkladı.

Enver Yılmaz: Ünyeport bölgenin lideri olacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Gümrük ve Ticaret Bakanlığı nezdinde yaptığı girişimler sonrasında verilen bu yetki ile Ünye Limanı’ndaki ticaret kapasitesinin önemli ölçüde artması bekleniyor.

Ordu'ya 5 yıldızlı oteller geliyor!

Türkiye’nin nüfus itibarıyla en küçük ve en son kurulan büyükşehiri olan Ordu, şu sıralar önemli projelerle gündemde. Çikolata Park, Ünye Limanı, Çambaşı Kış Sporları Merkezi gibi vizyon projelerle konuşulan Ordu, bir turizm şehri olma yolunda ilerliyor.

Ordu projeleri Samsun İnşaat Fuarı'nda tanıtıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2. Samsun İnşaat 2016 – Yapı, İnşaat Fuarı'nda “ Ordu – Giresun Havalimanı, Çikolata Park, Ünye Limanı, Melet Park Yaşam Merkezi, Çambaşı Kayak Merkezi” gibi birçok projeyi 4 gün boyunca sergiledi.

Ünye Limanı dolgu ihalesi Haberi

Ünye Limanı dolgu ihalesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın Ünye Limanı iç alana dolgu yapılması işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale 10 Mart 2020 tarihinde saat 10:00'da Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı İhale ve Satınalma Şube Müdürlüğü- Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2 52100 Altınordu/Ordu adresinde yapılacak.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

İlan metni:
SU YAPILARI YAPTIRILACAKTIR
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Ünye Limanı İç Alana Dolgu Yapılması İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası    :    2020/84453
1-İdarenin
a) Adresi    :    Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2 52100 ALTINORDU/ORDU
b) Telefon ve faks numarası    :    4526665225 -...