20 / 04 / 2024

uran holding royal plus konutları ne zaman teslim

uran holding royal plus konutları ne zaman teslim

Uran Holding Royal Plus Konutları teslim tarihi kapsamında ay ve yıl olarak detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Royal Plus Konutları Ankara ödeme planı!

Royal Plus Konutları Ankara ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde fiyat listesiyle birlikte yer alıyor

Babacan Port Royal'de VIP ofisler satışa çıktı! 

Babacan Holding'in, Küçükçekmece E-5 üzerinde yer alan Babacan Port Royal'de VIP ofis satışları başladı.

Babacan Port Royal'de teslimler başlıyor!

Babacan Holding, küresel salgına rağmen, inşaat çalışmalarına devam ederek, Küçükçekmece E-5 üzerinde inşa edilen Babacan Port Royal'de ilk etap teslimlerine başladı.

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Port Royal'de yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding’in Babacan Port Royal projesinde yüzde 15 indirim imkanı sunuyor...

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Uran Holding yeni şirket kurdu!

Uran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Uran, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aysan Uran ve Yönetim Kurulu Üyesi Arcan Uran yeni bir şirket kurdu. 

Babacan Port Royal'de yüzde 0.79 faizli ödeme seçeneği!

Babacan Holding, Babacan Port Royal'de müşterilerine firma bünyesinde 45 bin TL peşinat ve 4 bin 500 TL taksitle veya yüzde 5 peşinat, 120 ay vadeli yüzde 0,79 faizli banka kredisi ile ödeme seçeneği imkanı veriyor…

Babacan Holding'ten 120 ay vade yüzde 0,98 faiz fırsatı!

Konut sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Babacan Holding, Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay, yüzde 0 faizle, Babacan Port Royal'de ise 60 ay, yüzde 0 faizle ödeme fırsatı sunuyor.

Babacan Holding'ten 2019'un ilk büyük fırsatı!

Babacan Holding Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme ve 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme kampanyası başlattı. 

Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı!

Babacan Holding, bölgesinin prestij sembolü projesi Babacan Port Royal’den konut sahibi olmak isteyenlere özel benzersiz bir kampanya başlattı. Babacan Port Royal’de 60 ay yüzde sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olunabiliyor. 

Babacan Holding 2 ayda herkesi ev sahibi yapacak!

Babacan Holding, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan "Türkiye için kazanç vakti" kampanyasına Babacan Premium, Babacan Port Royal projeleriyle destek oluyor. 

Babacan Holding faiz kampanyasını uzattı!

Babacan Holding, satışı devam eden Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinde faiz kampanyasını 1 ay daha uzattı..

Babacan Port Royal fiyatları 2018!

Sefaköy'de Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Port Royal projesinde toplamda 814 konut ve 37 adet ticari birim bulunuyor. İşte, Babacan Port Royal fiyatları 2018... 

uran holding royal plus konutları ne zaman teslim Haberi

uran holding royal plus konutları ne zaman teslim

Uran Holding'ın Ankara'da hayata geçirdiği Royal Plus projesi kapsamında toplam 192 konut bulunuyor. Uran Holding Royal Plus Konutları teslim tarihi kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. 


Uran Holding Royal Plus Konutları kapsamında 11 kattan oluşan 3 blok bulunuyor. Uran Holding Royal Plus Konutları satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Uran Holding Royal Plus satılık konut fiyatları 161 bin TL'den başlıyor. 


Uran Holding Royal Plus Konutları fiyat listesi!

1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 161 bin liradan,

2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 244 bin liradan,

3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 343 bin liradan,

4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 419 bin liradan,

5 oda...