29 / 03 / 2024

üsküdar yurt binası yapım ve işletme ihalesi

üsküdar yurt binası yapım ve işletme ihalesi

İstanbul Vakıflar 2. Bölge; Üsküdar'da yer alan arsa üzerine yapılacak yurt binasının kiralanması ve yurtun işletme işini ihaleye çıkarıyor. İhale 16 Nisan'da yapılacak...

Samanyolu TV'nin Üsküdar'daki binası için karar verildi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kapatılan Samanyolu'na ait Üsküdar'daki bina için karar verildi. Binanın güçlendirme çalışması yapılarak öğrenci yurdu olarak kullanılmasına karar verildi. 

Üsküdar Tibaş Parkı'nda durdurma kararı verilen inşaat devam mı ediyor?

İstanbul Üsküdar'daki Tibaş Parkı’nda yapılan yurt inşaatın yargının durdurma kararına rağmen devam edilmesi vatandaşlardan tepki alıyor. Avukat Onur Cingil, "Devletin mahkemesini tanımayanlar bu kaçak inşaata devam ettiler" dedi...

Üsküdar’da 172 yıllık bina sağlam, yeni bina hasarlı!

Deprem nedeniyle İstanbul’daki okullar mercek altına alınınca sarsıcı bir gerçek ortaya çıktı. Üsküdar’da 172 ve 88 yıllık iki okul binası sağlam, 40 yıllık bina hasarlı bulundu.

Üsküdar'da 3.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık yurt!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü İstanbul İli Üsküdar ilçesi Çengelköy Mahallesi'nde bulunan taşınmazın kiralanması ve işletilmesi için ihale yapılacak. Mülkün muhammen kira bedeli 3 milyon 286 bin TL olarak belirlendi.

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Üsküdar Yavuztürk'e modern muhtarlık binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk'e modern muhtarlık binası kazandırdı.

Üsküdar'da yurt binası inşaat işi 4,6 milyon TL'ye!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Selamali Mahallesi'nde arsa vasıflı taşınmazların üzerine Yurt Binası İnşaatı yapılacak. Yurt binasının kira ve işletme ihalesi İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından 14 Kasım'da yapılacak. 

Üsküdar Mimarsinan Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar Belediye Hizmet Binası'nın bulunduğu parsel ve komşu parsellerin imar planı değişikliği askıda...

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

Ekşioğulları İnşaat'ın Üsküdar binası icradan satılık! 70 milyon TL'ye!

Üsküdar Altunizade’de bulunan ve özel bir eğitim kurumunun kiracı olduğu 9 katlı bina icradan satışa konuldu. Ekşioğulları İnşaat Endüstri Tic. A.Ş.’nin borcu nedeni ile satışa çıkarılan binanın değeri 70 milyon lira olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı ihalesi 8 Eylül'de!

Üsküdar Belediyesi ''Çavuşdere Dönüşüm ve Gelişim ile Belediye Hizmet Binası'' projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi yeni binası inşaatı satışa çıkarıldı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak taşınmazın bedeli 310 milyon TL olarak belirlendi.

Üsküdar Belediyesi'nin yeni binası açıldı!

Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, "İlçemiz en güzel hizmetlere adeta susamış durumda. Bizim için bu aziz millete sevdamızın, aşkımızın, sevgimizin sonu yok" dedi.

Üsküdar Atik Valide Külliyesi'ne yurt mu inşa ediliyor?

İstanbul Üsküdar'daki Mimar Sinan'a ait Atik Valide külliyesinde büyük bir skandal yaşanıyor. 450 senelik külliyenin dibine beton atıp öğrenci yurdu inşa ediliyor.

üsküdar yurt binası yapım ve işletme ihalesi Haberi

üsküdar yurt binası yapım ve işletme ihalesi

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2.Bölge Müdürlüğünce Mülkiyeti Abdullahağa Vakfına ait olan İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi, Büyük Çamlıca Caddesi, Dereyolu ve Pınar Sokaklarına cepheli ve tapunun (216) Pafta, (719) Ada, (15) Parselinde kayıtlı “arsa” vasıflı 2.919,00 m2 alanlı taşınmaz üzerine yurt yapılarak, taşınmazın Vakıflar Genel Müdürlüğü Vakıflar Meclisinin 04.03.2013 tarih ve 162/132 sayılı kararında belirtilen şartlar çerçevesinde 25 (Yirmibeş) yıl süre ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile İnşaat Yapım Karşılığı kira ve İşletme işi ihalesine çıkartılmıştır. İhale 16 Nisan günü saat 15.00'da yapılacak.


İhale ilanı için