16 / 04 / 2024

üüsküdarın gelişim projesi

üüsküdarın gelişim projesi

ÜSKÜDAR'IN gelişmesi için 2003 yılından bu yana doksan dokuz farklı proje gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi, 100'üncü proje için ilginç bir kampanya başlattı. Belediye, ilçede uygulanacak 100'üncü projeyi geliştirecek kişiyi 125 metrekare ev ile ödüllendi

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

Üsküdar Belediyesi'nin 4 arazi satışına tepki!

Üsküdar Belediyesi biri Tuzla'da ve diğer üçü de Üsküdar’ın en merkezi noktalarında bulunan toplam dört arazisini satışa sundu. Arazilerin muhammen bedelleri de belli oldu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Üsküdar Erguvan Evleri yarın sahiplerine teslim edilecek!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Erguvan Evleri projesi yarın sahiplerine teslim edilecek.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

üüsküdarın gelişim projesi Haberi

üüsküdarın gelişim projesi


Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, `Üsküdar'ın gelişmesine katkıda bulunacak her türlü fikre açığız' dedi. Proje için 175 bin haneye ulaşılarak tanıtım yapılacak.


AMAÇ HALKI KATMAK


MEHMET Çakır, basın toplantısında, göreve geldikleri 2003 yılından itibaren Üsküdar için 99 proje üretildiğini söyledi. Belediyenin 100. projesi için `'Üsküdar'ın 100'ü Değişiyor'' adıyla bir proje yarışması düzenlediklerini anlatan Çakır, şöyle konuştu: `Üsküdar'a hizmet verecek projeler yapılırken, farklı pencerelerden bakış açısıyla halkın da fikirlerinden faydalanmak istedik. Bu yarışmada, konularında uzman seçici kurul üyeleri tarafından proje birincisi seçilecek. Proje yarışmamızın amacı, Üsküdar'ın geleceğini halkımızla birlikte tayin ve dizayn etmektir.' Evleri dolaşarak broşürleri dağıtan Çakır, `Projeye 7'den 70'e herkes...