19 / 04 / 2024

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarında basın karşısına çıkacak

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarında basın karşısına çıkacak

Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliği ile hayata geçirilen Vadistanbul Bulvar, 8 Eylül'de Cityscape Fuarı’nda basın karşısına çıkıyor

TAV Havalimanları Holding olağan genel kurul toplantısı 23 Mart'ta!

TAV Havalimanları Holding'in 2019 yılına ait pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı, 23 Mart 2020 tarihinde Vadistanbul Bulvar'da yapılacak...

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Vadistanbul 2017’de tamamlanıyor!

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul projesi 2017'de tamam!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis, alışveriş caddesi ve otel komplekslerinden oluşan ‘Bulvar’ etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık’ta hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

Vadistanbul'da 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı!

Vadistanbul Bulvar etabında 45 milyon dolar + KDV'ye ofis blok satışı yapıldı. Artaş, Aydınlı ve Invest'in projesi Vadistanbul Park, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yerini aldı.

Vadistanbul Park Körfez yatırımcılarının ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olan ve lanse edildiği günden itibaren yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun talep alan Vadistanbul’un Park etabı Cityscape Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı.

Vadistanbul Park, Cityscape Turkey'de yatırımcılarla buluşuyor!

Vadistanbul'un Park etabı Cityscape Turkey'de yerli ve yabancı yatırımcılarla buluşacak. Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul Park, 762 konuttan oluşuyor.

Vadi İstanbul Bulvar'da sona gelindi!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığının İstanbul Ayazağa'da hayata geçirdiği Vadistanbul projesinin, ofis. alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı.

Vadistanbul Bulvar'da sona yaklaşıldı!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un, ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Vadistanbul Bulvar’ın ofis blokları 2016’nın Haziran ayında teslim edilecek.

Vadi İstanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarında basın karşısına çıkacak Haberi

Vadistanbul Bulvar Cityscape Fuarında basın karşısına çıkacak

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape Global bu yıl kapılarını 14. kez açıyor. 


8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında Dubai'de düzenlenecek fuar yerli-yabancı dev firmaların projelerine ev sahipliği yapacak. 


Vadistanbul Bulvar, yabancı yatırımcıyı hayran bırakacak  

Gayrimenkul sektörü için inşa ettiği dev projelerle adından söz ettiren ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Artaş İnşaat - Aydınlı Grup - İnvest İnşaat işbirliğindeki Vadistanbul Bulvar projesi de fuarda boy gösterecek. 


8 Eylül'de Dubai'de basın karşısına çıkıyor 

Türkiye'nin en büyük projelerinden Vadistanbul Bulvar, 8 Eylül Salı saat 14.00'te Dubai Cityscape Fuarı'nda 6B30 no'lu standda yerini alacak. 


Birçok ülkeden katılan gayrimenkul projelerinin arasında adından söz ettirecek olan Vadistanbul Bulvar, fuar boyunca yüzlerce yerli-yabancı ziyaretçiyi standında...