19 / 04 / 2024

vakıflardan şişlide kat karşılığı ihalesi

vakıflardan şişlide kat karşılığı ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürlüğü, Şişli ilçesinde kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihale açtı.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Çiftçilere müjde! Mazot ve gübre desteği 3 kat arttı! 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, gübre ve mazot desteğiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mazot desteği 3 kat arttı. İşte ayrıntılar ve Bakan Kirişci'nin o açıklamaları...

Kentsel dönüşüm kredi desteği 2 katına çıkarıldı, dönüşüm hız kazandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın kendi binasını dönüştürmek isteyen vatandaşa desteği iki katına çıkarmasıyla kentsel dönüşüm farkındalığı hız kazandı.

Karaca'da katı meyve sıkacağı alana tost makinesi hediye! 799 TL indirim fırsatıyla! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Karaca Katı Meyve Sıkacağı teknolojik ve yenilikçi özellikleriyle alıcılara sunuluyor. Karaca'da Anneler Günü için katı meyve sıkacaklarında kampanya başlatıldı. Bu kapsamda Karaca Katı Meyve Sıkacağı alana tost makinesi hediye ediliyor. Peki Karaca Katı Meyve Sıkacağı fiyatları kaç lira? İşte 30 Ni

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

5 yıl içerisinde katılım bankalarının payının 2 katına çıkması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'de katılım bankalarının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yıl içerisinde 2 katına çıkmasının beklendiğini aktardı.

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

Zorlu Holding’in İzmir’de yapacağı gökdelen için kat kararı bekleniyor!

Zorlu Holding’in İzmir’in kalbi Konak’a 60 kat olarak inşa etmeyi planladığı gökdelen için Kent Estetik Kurulu'nun kaç kat olacağı yönündeki kararını kısa sürede açıklanacak. Karar beklenirken, Zorlu’nun 60 kat olması yönünde baskı yaptığı ileri sürüldü.

11 maddede kat maliklerini site yönetimine ilgisizliği!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat maliklerini site yönetimine ilgisizliği" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Konutta 0.98 faiz için güç birliği!

KONUTDER ile Ziraat’in konut kredisi faizlerini yüzde 0.98’e çektiği kampanyaya Vakıfbank ve Halkbank da katıldı. Vakıf ve Ziraat Katılım ise sırada.

Chicago'daki gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü!

ABD'nin Chicago kentinde bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü. 6 kişi kazadan yara almadan kurtuldu...

İmar barışından kat mülkiyetine geçiş!

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan malikler, ayrıca bu yapıları için kat mülkiyeti de tesis ettirerek tapu alabiliyor. Peki, imar barışından kat mülkiyetine geçiş nasıl oluyor?

vakıflardan şişlide kat karşılığı ihalesi Haberi

vakıflardan şişlide kat karşılığı ihalesi


Şişli ilçesi Bozkurt Mahallesi, Değirmen Sokak 42 parsel üzerinde mevcut 1/50 ölçekli mimari avan projeye göre yaptırılacak inşaattan, az zemin katta 2 nolu, 2. normal katta 4 nolu, 3. normal katta 5 nolu daire olmak üzere toplam 3 adet daire ile 25 bin YTL nakit para idareye verilecek.


Ayrıca paylaşım dışında kalan yer ve alanların tapuya müşterek olarak tescil edilmesi, tapudaki takyidatların yüklenici tarafından kaldırılması, imar durumunda iyileşme olması durumunda ihale oranında vakfa yansıtılması kamuya terk edilecek alanın olması halinde bedelsiz terk edilmesi kaydıyla kat karşılığı inşaat yaptırılacak.


Muhammen bedeli 486 bin 704 YTL olarak belirlenen ihalede...