20 / 04 / 2024

Van hastane yatırımı

Van hastane yatırımı

Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, Şehir Hastaneleri Projesi'nin sürdüğünü söyleyerek, bu kapsamda Van'da da Şehir Hastaneleri Projesi'nin hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul'da kritik görüşme! 'Faiz politikası yatırım için uygun değil'

Türkiye'de hastane, yol ve bir takım çevre projelerine destek sağlayan Avrupa Yatırım Bankası'nın Başkanı, İstanbul'da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve MB Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile görüşerek ekonomi politikasıyla ilgili endişelerini aktardığını açıkladı

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL!

Etlik Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli 1 milyar 883 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. KÖİ modeliyle yapılan hastane için yıllık 235 milyon TL kira ödenecek ve bu kira 25 yıl boyunca ödenecek...

İSO, Yatırım Teşvik Bülteni ile inşaat sektörüne fayda sağlayacak!

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Yatırım Teşvik Bülteni’ ile başta imalat sanayimiz olmak üzere finans, inşaat, hizmet ve kamu sektörüne fayda sağlayacak önemli veriler üreteceğiz." dedi

YDA Holding'ten Kazakistan'a hastane yatırımı!

YDA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin, "Kazakistan'da uygun yatırım ortamı var ve yatırımcılar için imkanlar sunuluyor" dedi...

Van'a 2,5 yılda 712 milyon liralık yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapıldığında 1 milyar 121 milyon 417 bin lira borçla devralınan Van Büyükşehir Belediyesi'nce yaklaşık 2,5 senede şehire 712 milyon 300 bin liralık yatırım yaptı.

TOKİ'den Van'a 3 milyar 800 milyon TL'lik yatırım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bugüne kadar Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yaklaşık 3 milyar 700 milyon liralık yatırım yapılarak Van'ın adeta yeniden inşa edildiğini

Recep Akdağ: İstanbul'un hastane yatırımına ihtiyacı var!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''İstanbul'da çok ciddi sağlık yatırımları gerçekleştirmiş olmamıza rağmen hala İstanbul'un önemli ölçüde sağlık yatırımına ihtiyacı var.'' dedi.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Van hastane yatırımı Haberi

Van hastane yatırımı

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Heybet Semur, 2016 yılında yapılan ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili kentteki yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya geldi. 

Davete icabet edenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Semur, 2016 yılında yaptığımız çalışmalar ve 2017 yılında yapacağımız çalışmalarla ilgili, il ve ilçe başhekimlerimizin de katıldığı böyle bir toplantı yapmak için bir araya geldik. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde bir giriş konuşması yaptı. 


Van'da yaşayan 1 milyonu aşkın vatandaşa hizmet vermeye çalışan bir kurum olduklarını belirten Semur, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Üniversite Hastanesi olmak üzere herkese en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade etti. 


Semur, tüm kamu birimleri, tüm sektörlerin şeffaf olması gerektiğini belirterek, "Bununla alakalı da...