25 / 04 / 2024

vatandaşlık yatırım tutarı

vatandaşlık yatırım tutarı

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

2020-2022 dönemi hayvancılık yatırım destekleri belirlendi!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenecek illerde 2020-2022 döneminde uygulanacak hayvancılık yatırımlarına ilişkin destek oranları belli oldu.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı!

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon liralık sağlık yatırımı yapılması planlanıyor. 

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım!

Çin Devlet Demiryolları, ulusal demiryolları projelerine yönelik sabit yatırımın, bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 1,2 oranında artış gösterdiğini açıkladı. Çin'den yılın ilk yarısında demiryolu ağına 46 milyar dolarlık yatırım yaptı...

vatandaşlık yatırım tutarı Haberi

vatandaşlık yatırım tutarı

AVM'lerde Araplar için vatandaşlık pazarlanıyor ve Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor.

Oda TV'de yer alan habere göre; Arapların, Türk vatandaşlığı alması için 250 bin dolarlık konut alımı yeterli oluyor. İstanbul Kadıköy'de bir alışveriş merkezinde bulunan Arapça tanıtım afişlerinde Araplara yönelik tanıtım görselleri tepkilere neden oldu. 

AVM'de yer alan ve Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri kullanıldı. Afiş sosyal medyada yoğun tepki çekti.

Gayrimenkul alındığında yabancılara vatandaşlık verilmesi geçtiğimiz günlerde TBBM'ye verilen soru önergesiyle taşınmıştı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, konuyla ilgili “Meclis’e verdiği soru önergesinde Türk vatandaşlığı promosyon olarak mı pazarlanıyor” ifadelerini kullandı.

Gayrimenkul alımında Türk vatandaşlığı verilmesi sosyal medyada yeniden gündeme taşındı.