24 / 04 / 2024

Venara Bağcılar tanıtım

Venara Bağcılar tanıtım

36 yıldır gıda perakendeciliğinde tecrübeye sahip Onur Market, İnaş Yapı ile birlikte konut projesine başlıyor. 422 konutluk dev proje Venara Bağcılar'ın lansmanı 24 Mayıs'ta.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Bağcılar Kirazlı Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bağcılar Kirazlı'da devam eden kentsel dönüşüm projesine ilişkin son durum hakkında bilgi paylaştı. 

Bağcılar Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi'ne onay verildi!

Bağcılar Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarındaki problemlerin çözülebilmesi, dönüşüm sürecinin iyileşmesi ve bütüncül şekilde yönetiminin yapılması amacıyla hazırladığı "Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesi"ne Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan onay geldi.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi Mart'ta açılacak!

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak özel tanıtım gecesi düzenledi. Toplantıda konuşan Revna Demirören, Bağcılar Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Merkezi'nin Mart'ta açılacağını söyledi.

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

Bağcılar Belediyesi'nden Amerikalılara dönüşüm bilgilendirmesi!

Bağcılar, Türkiye’de bir dizi ziyaretler yapan Dünya Bankası’nın Ankara ofisinden ve Amerika’daki Kentsel Kalkınma bölümünden temsilcilerini ağırladı. Uluslararası heyet, yetkililerden Bağcılar Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Venara Bağcılar tanıtım Haberi

Venara Bağcılar tanıtım

Özen Grup'un kurucusu olduğu Onur Market Bağcılar Venara’da 422 konut yapacak. Perakendedeki başarısına inşaatı da ekleyen zincirin kurucusu olan Özen Grup şirketlerinden İnaş Yapı 2014’te İlkar İnşaat iş ortaklığıyla Çorlu’da 248 konutlu Venara’yı geliştirdi. Bu alanda marka olmak isteyen Onur Market, İstanbul Bağcılar’da 422 konutluk yeni bir projeye başlıyor.


Onur Market’in Bağcılardaki yeni projesi VENARA BAĞCILAR projesinin basın lansmanı ve temel atma töreni 24 Mayıs 2017’de saat 14.00’da gerçekleşecek. Özen Grup Yönetimi ve Onur Market İcra Kurulu Başkanı Cemal Özen’in ev sahipliğinde basın lansmanını VENARA BAĞCILAR’da  ön satışlar başlıyor. 9500 metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan Venara Bağcılar bölgenin yıldızı olacak.


Bağcılar’ın merkezinde sağlıklı, mutlu ve heyecanlı bir yaşam için tüm şehri özellikleriyle cezbederek Metro yakınında konumlanan “Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde”...