27 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu yılın bakanı

Veysel Eroğlu yılın bakanı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yılın Bakanı" ödülüne layık görüldü. Ekosanayi Dergisi tarafından verilen "Yılın Başarılı İnsanları" ödülleri, Swiss Otel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da 7 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "2071 yılına kadar İstanbul’da, 2060 yılına kadar da İzmir’de su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu: 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, orman yangınlarına daha hızlı müdahalede bulunmak amacıyla 2019 yılına kadar, 8 bin 500 kilometre yeni orman yolu yapılacağını bildirdi.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu yılın bakanı Haberi

Veysel Eroğlu yılın bakanı

Veysel Eroğlu'na Yılın Bakanı ödülü verildi. Yılın Bakanı ödülüne layık bulunan Veysel Eroğlu, ödülünü Ekosanayi Dergisi İmtiyaz Sahibi Nuray Başar'dan aldı.


Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, marifetin iltifata tabi olduğunu belirterek, "Takdir etmek, ödüllendirmek benim prensibimdir. Maalesef ülkemizde bu, pek telaffuz edilmez. Bize, bu güzelliği hatırlattıkları için organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi.


Türkiye'de, çok başarılı işler yapıldığını ve ülkenin çok büyüdüğünü ifade eden Eroğlu, bu büyümenin istikrar sayesinde gerçekleştiğini söyledi.


Eroğlu, birlik, beraberlik ve kardeşliğin korunmasıyla Türkiye'nin daha da gelişeceğini kaydetti.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye "Yılın Belediye Başkanı" ödülünün verildiği törende, bazı sanayici ve iş adamları da ödüllerini...