24 / 04 / 2024

vialand avrupa ödülü

vialand avrupa ödülü

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

1915 Çanakkale Köprüsü’ne Birleşmiş Milletler Avrupa Ekonomik Komisyonu’ndan prestijli ödül!

1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyolu Projesi, Birleşmiş Milletler (BM) Avrupa Ekonomik Komisyonu (UNECE) tarafından gerçekleştirilen "Kamu-Özel Sektör İşbirliği (KÖİ) ve Altyapı Ödülleri" töreninde birincilik ödülü aldı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Limak Vakfı'nın TMK projesine Avrupa'dan 5 ödül!

Limak Vakfı tarafından inşaat bölümünde okuyan kız öğrencilerin burs imkanı alabilmesi için başlatılan TMK projesi Avrupa'dan 5 ödül aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık'a İtalya’dan ödül!

Avrupa’nın en yetkin mimari değerlendirmelerden birisi olan The Plan Award 2018’de Tabanlıoğlu Mimarlık “Bodrum Loft” projesiyle ödül aldı. 

Ödül İstanbul fiyat!

Ödül İstanbul fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiklik gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan proje İstanbul'un Avrupa Yakası Esenyurt ilçesinde hayata geçiriliyor. 

Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde toplamda  2 bin 683 konut ve 102 ticari dükkan bulunuyor. İşte, Ödül İstanbul Beylikdüzü güncel fiyat listesi...

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

Yağmur Proje'ye Avrupa'dan birincilik ödülü!

Yağmur Proje, European Property Awards ‘Leisure Interior For Turkey’ kategorisinde birincilik ödülünü kazandı.

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

EVA Gayrimenkul Değerleme’ye 17. Uluslararası ödül!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme, alanında Avrupa'nın en prestijli ödülü olarak kabul edilen European Property Awards danışmanlık kategorisinde 17. ödülünü aldı.

vialand avrupa ödülü Haberi

vialand avrupa ödülü


Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu. Londra'daki ödül töreninden sonra bir açıklama yapan Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu "Vialand Türkiye ekonomisine geçen yıl sağladığı 200 milyon Euro katkıdan dolayı duyduğu gurura dünyanın en prestijli ödüllerinden birini ekledi. Bu ödülü, Türkiye'ye getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu tarz ödülleri ülkemize getirmek AB standartları içinde yer aldığımızın ve bu standartları yükselttiğimizin önemli bir göstergesi. Vialand, şu an da Avrupa'daki trendin öncüsü haline geldi. Önümüzdeki yıllarda büyüyen, gelişen, yeni ödüllerle Türkiye'ye her daim gurur yaşatan bir proje olmaya devam edeceğiz"...