26 / 04 / 2024

Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim

Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde 1.156 konut ve 39 cadde mağazası bulunuyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 92 bin metrekare arsa alanına sahip. Peki Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Beylikdüzü kampanya!

Viraİstanbul Beylikdüzü kampanya kapsamında, 0 ay vade farksız ya da konut kredisi kullanılarak ödemeler yapılıyor. İşte, Viraİstanbul Beylikdüzü kampanya detayları...

Gül Proje Viraİstanbul'da metrekare fiyatları 3 bin 100 TL'den!

Gül Proje Viraİstanbul'da metrekare fiyatları 3 bin 100 TL olarak belirlendi. Viraİstanbul Beylikdüzü Kavaklı'da 630 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Viraİstanbul'un lansmanı bugün gerçekleştirildi...

Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat!

Viraİstanbul Beylikdüzü fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Sahile 3 dakika yakınlıkta bulunan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Gül Proje imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Viraİstanbul projesinde 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Violet Diamond projesi resmen başlıyor! Beylikdüzü'ne 328 konutluk yeni proje geliyor!

Güven Reform Group tarafından Beylikdüzü’ne inşa edilecek Violet Diamond projesi resmen başlıyor. 328 konut ve 10 ticari alan kapasiteli proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri açıklandı! Kiler GYO duyurdu!

Kiler GYO, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değerini resmen açıkladı. Peki Referans Beylikdüzü projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü–İncirli Metro Hattı inşaatı 2021'de başlayacak!

İstanbul’da metrobüs hattını rahatlatacak olan metro hattı için İBB adım attı. İBB, Ulaştırma Bakanlığı’na devredilen İncirli-Sefaköy metrosunun, Beylikdüzü’ne kadar uzatılarak tek hat olacak şekilde bir an önce yapımına başlanması için belediyeye devrini talep etti...

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Beylikdüzü'ne metro projesi yola çıktı!

İBB tarafından Beylikdüzü'nde metrobüs hattı altına yapılması planlanan yeni metro projesi, İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'na sunuldu. Metrobüs hattının altına yapılacak olan Tüyap-Yenikapı Metro Hattı'nın detayları belli oldu.

Beylikdüzü'ne metro geliyor!

AKP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Işık, "Metrobüse alternatif olarak bu dönemde metroyu Beylikdüzü'ne getiriyoruz. Tüm hazırlıkları, bütçeleri tamamlandı. Beylikdüzü'nün üst mahallesi ile deniz tarafındaki mahalleleri birbirine birleştirecek yeni bir ulaşım ağı hazırladık" dedi...

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

İhlas'tan Beylikdüzü'ne Türkiye Hastanesi!

İhlas Holding, İstanbul Beylikdüzü'nde özel hastane inşa edecek. Hastane için arsa sahibi ile sözleşme imzalandı...

Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim Haberi

Viraİstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim

Viraİstanbul Konutları 14, 7 ve 4 katlı olmak üzere 17 blok halinde inşa ediliyor. Proje konum olarak Kavaklı sahile 3 dakika, E-5'e 2 dakikalık mesafede yer alıyor. 


Gül Proje tarafından hayata geçirilen Viraİstanbul Evleri İstanbul Beylikdüzü Kavaklı lokasyonunda inşa ediliyor. Projenin Aralık 2018 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Kavaklı Viraİstanbul Residence'de yüzme havuzu, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor alanları ve dinlenme alanları gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Viraİstanbul Rezidans fiyatları ne kadar?

Toplam 1.156 adet daire ve 39 adet cadde mağazasından meydana gelen Viraİstanbul Konutları'nın metrekare birim fiyatı 3 bin 100 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 92 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin 120 ay banka kredisiyle vadelendirildiği Viraİstanbul Kavaklı'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3...