27 / 04 / 2024

Vitra duvar karoları

Vitra duvar karoları

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA karolar renkleriyle, duvar ve zeminleri zenginleştiriyor!

VitrA, hayal ettiği mekanı tasarlamak isteyenlere, dayanıklı oldukları kadar renk ve dokularıyla da öne çıkan porselen karoları öneriyor.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Bien Seramik ile annelerinizin mutfağını şıklaştırın!

BİEN’in doğadan öykünerek ürettiği yer ve duvar karoları ile annenizin anneler gününü kutlayabilirsiniz. Çevre dostu bu ürünler her zevke uygun birçok tarz seçeneğiyle anneniz için unutulmaz hediyeler olacaktır.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Bien Grup, yeni ürünleriyle global pazarda büyüyecek!

Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor.

Yeşil binaların duvar karoları Seranit'ten!

“EPD Çevre Etiketi”, dünyada ve ülkemizde yeşil bina sertifikasyonu için vazgeçilmez önemde olduğu kadar yakın zamanda başta AB olmak üzere gelişmiş ülke pazarlarına ihracat için de zorunlu bir standart olacak.

Vitra’nın karoları TSE Çift Yıldız belgeli!

VitrA’nın karoları, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “TSE Çift Yıldız” Belgesi’ni almaya hak kazandı. TS EN 14411 Standardı kapsamında çift yıldız uygunluk belgesini alan VitrA’nın karodaki yetkinliği bir kez daha onaylanmış oldu.

Vitra Fit ile kusursuz döşemeler!

VitrA Fit, karolar arasındaki yükseklik farkını ortadan kaldırıyor. Zaman tasarrufu sağlayan ve ekonomik bir çözüm sunan ürün; büyük, ağır, ince veya esnek karoların döşenmesini kolaylaştırıyor.

Vitra'dan dev duvar karoları!

Şehirlerin karakterini karolara yansıtan VitrA; taş, mermer, beton ve ahşap dokuları seramikle yeniden şekillendirerek mekânlara taşıyor. VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor.

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Vitra duvar karoları Haberi

Vitra duvar karoları

Türkiye’nin 33x100 cm boyutlarında üretilen ilk ve tek duvar karosu olma özelliğini taşıyan Provence, Rococo, Vintage, Festa, İnside ve Marmoline serileri; ışıltılı desenleri, pastel renkleri ve modern yorumlarıyla dikkat çekiyor. İlham alınan şehirlerin yalınlığını, gizemini, sıcaklığını ve doğallığını yansıtan, büyük boyutlarıyla duvarlarda yeni bir dönem başlatan seriler; mekânlarda doğal bir dokunuş arayanların tercihi oluyor.

Saray Esintisi

VitrA, Provence duvar karoları, modern mekânlara klasik bir atmosfer katıyor. En güzel örnekleri Versay Sarayı’nda bulunan ve “Boiserie” olarak adlandırılan ahşap duvar panellerden ilham alan seri, altın kaplamalı alternatifleriyle mekânı şıklaştırıyor. Seride yer alan, romantizm ve nostalji havası estiren pudra tonlarının mat ve eskitilmiş görünümü, değerli taş ışıltılarıyla kontrast yaratıyor. Derin rölyefler, çizgili ve geometrik dekorlarla birlikte, Provence tarzına özgü doğallığı mekânlara taşıyor.

İhtişamlı Duvarlar

VitrA Rococo...