19 / 04 / 2024

Vodafone Türkiye mağaza yatırımları

Vodafone Türkiye mağaza yatırımları

Dijital Dönüşüm Hareketi programı kapsamında “Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet” alanına kesintisiz yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. Şirket 2 yılda 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacak.

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Vatan Bilgisayar Türkiye genelindeki mağazalarını kapatıyor!

Vatan Bilgisayar, koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye mağazalarındaki faaliyetlerini, 22 Mart gecesinden itibaren geçici bir süreyle durdurma kararı aldı...

Doğtaş 18 yeni mağaza açtı!

Çanakkale’den doğan mobilya sektörünün öncü markalarından Doğtaş, doğduğu toprakların zaferini, “Bu topraklardan DOĞduk, yine bu topraklara TAŞıyoruz” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanında açtığı 18 mağaza ile kutladı.

Watsons Türkiye 2020'de 30 yeni mağaza açacak!

Perakende kozmetik sektöründe önemli bir yere sahip olan Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, 2020 yılında 30 yeni mağaza açacağını belirtti...

Hafız Mustafa Dubai'de mağaza açtı!

1864 yılından beri Türk-Osmanlı tatlarını İstanbullularla buluşturan Türkiye’nin ilk şekerleme markaları arasında yer alan Hafız Mustafa, 5 milyon dolarlık yatırımla Dubai’de mağaza açtı.

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı!

Boyner, Adana 01 Burda AVM'de yeni mağaza açtı. Boyner, Türkiye genelinde 113. mağazasına ulaştı...

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...

Avon, Türkiye'de mağaza açıyor!

Avon Türkiye'de fiziki mağazalar açacak. Doğrudan satış modeliyle çalışan firmanın bu yeni hamlesi bakalım bağımsız satış temsilcilerince nasıl karşılanacak, kendilerine rakip olmasına nasıl tepki verecekler, göreceğiz….

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

MediaMarkt Türkiye 95 milyon TL’ye 20 mağaza açacak

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökyıldırım, "Bu sene Türkiye’de 95 milyon liralık yatırımla 20’nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu...

Vodafone Türkiye mağaza yatırımları Haberi

Vodafone Türkiye mağaza yatırımları

Dijital Dönüşüm Hareketi programı kapsamında “Mükemmel Müşteri Deneyimi için Hizmet” alanına kesintisiz yatırım yapan Vodafone, Türkiye’nin 81 ilinde perakende yüzünü yeniliyor. 


Vodafone Grubu’nun global tasarımını Türkiye’ye taşıyan şirket 1.200’den fazla mağazası için 2 yılda bayi yatırımları da dahil 200 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapacak. Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik vizyonu ile yatırımlarını sürdüren şirket, yenilediği mağazalarını da vizyonu paralelinde “Dijital Açılış Töreni” düzenleyerek duyurdu. Şirket ayrıca yeni dönemde mağazalarında ek 500 kişilik yeni istihdam yaratacağını da açıkladı.



Vodafone, Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla “Mükemmel Müşteri Deneyimi” için sürdürdüğü hizmet yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. 81 ildeki 1.200’den fazla mağazasını dijital bir tasarımla yenileyecek olan şirket, mağazalarının dijital dönüşümü için bayi yatırımları da dahil olmak üzere 2 yılda toplam 200 milyon TL’nin...