19 / 04 / 2024

volkswagen manisa fabrika

volkswagen manisa fabrika

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Alman otomotiv devi Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını açıkladı.

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa'da 14.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Manisa 3. İcra Dairesi Manisa Yunusemre Muradiye'de yer alan fabrika ve arsasını 14 milyon 524 bin 81 TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve müştemilatı!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi, 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Manisa Yunusemre'de 31.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Manisa 3. İcra Dairesi, Manisa ili, Yunusemre ilçesi, Kayapınar Mahallesi 3308 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve müştemilatını 31 milyon 266 bin 630 TL'ye satıyor...

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Volkswagen’in fabrika kararı bu ilçeyi çok üzdü!

Alman devi Volkswagen'in Manisa’da yapmayı planladığı fabrikayı ertelemesi şehirde hayal kırıklığına sebep oldu. 4 bin kişiye istihdam sağlaması öngörülen fabrikanın yapılma planının şimdilik askıya alınmasından sonra bölgedeki gayrimenkul fiyatlarında düşüş yaşanması bekleniyor. 

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği: Volkswagen ile görüşmeler sürüyor!

Alman otomobil devi Volkswagen'in (VW) planlanan fabrika yatırımıyla ilgili olarak Türkiye ile görüşmelere devam ettiği belirtildi. VW, Barış Pınarı harekatı sebebiyle yeni fabrikayla ilgili kararını ertelemişti.

Volkswagen'den Türkiye açıklaması: Süreç askıda, alternatif yer bakmıyoruz!

Türkiye'de fabrika açma planlarını askıya aldığını açıklayan Volkswagen'den süreçle ilgili olarak yeni bir açıklama daha geldi. Volkswagen üst yöneticilerinden Tostmann, sürecin askıda olduğunu ve yatırım için bir yer arayışı içerisinde olmadıklarını belirtti.

Volkswagen Türkiye yatırımını erteledi iddiası!

Otomotiv dedi Volkswagen’ın Türkiye’de yeni fabrika kurma kararını ertelediği iddia edildi.

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Volkswagen Manisa’ya yatırım kararı aldı!

Remax 7Tepe’den Mert Başaran Volkswagen’in Manisa’daki yatırım kararını yorumladı. Peki Volkswagen’in yatırım kararını nasıl okumak lazım?

Manisa’da gözler konut fiyatlarında!

Volkswagen Manisa'ya yatırım yapmak için çalışmalara başladı. Bölgede gözler konut fiyatlarına çevrildi.

Manisa'da Volkswagen heyecanı: Bir daire için 40 kişi arıyor!

Volkswagen’in dev fabrika yatırımı bölgede heyecana yol açtı. İşsize iyi bir iş, çalışana ise daha dolgun bir maaş hayali kurdurmaya başlayan fabrikanın temelleri atılmadan gayrimenkul piyasası da hareket kazandı.

volkswagen manisa fabrika Haberi

volkswagen manisa fabrika

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Volkswagen'ın yeni fabrikasının Manisa'da kurulacağını katıldığı bir televizyon programında açıkladı. Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Pekcan, "Volkswagen'in yeni üretim otomobili için Türkiye için olumlu bakılıyor. Alman bakanlarımızla da konuştuk. Bu tarz açıklamalarda bulundular. Manisa'da yapılacak, yöresi bile belli ancak o konu Bakanımız Varank'ın çalışma alanı tabii" diye konuştu. 

Pekcan programda diğer sektörlerle ilgili şunları söyledi: "Öncelikle tekstil, hazır giyim mobilya, otomotiv ve doğal taş var. Küçük küçük çok şirket var. 2000 mobilyacı var, tek tek muhattap olamayız dedi. Biz de onunla ilgili çalışma yapacağız. Uluslararası pazarlarda birbirimizin rakibi olmayacağız. Bir bütün olacağız. ABD ile ticaretimiz 20 milyar dolar. 8.3 milyar ihracat, onlarda 10 milyar dolar ihracat görünüyor. Bazı rakamlar farklı...