26 / 04 / 2024

Westside İstanbul satış fiyatları

Westside İstanbul satış fiyatları

Westside Beylikdüzü Evleri satılık daire alanları minimum 40 metrekare, maksimum 210 metrekareden oluşuyor. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Westside İstanbul fiyatlar!

Westside İstanbul fiyatlar kapsamında daire fiyatarı 184 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.155 adet konut ve 166 adet dükkanın yer aldığı proje Atatürk Havaalanı'na 10 dakika yakın mesafede bulunuyor.

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları!

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşan Westside Beylikdüzü projesi 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü konut fiyatları...

Westside İstanbul telefon numarası!

Westside İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Teslimleri 2017 yılının Mart ayı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları'nda 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside İstanbul dükkan fiyatları!

Westside İstanbul'da cadde dükkanlarının satışları başladı. Daire fiyatlarının 156 bin TL ile 848 bin TL arasında değiştiği Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul satış fiyatları!

Westside İstanbul projesi 258 bin 587 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimler 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. İşte Westside İstanbul satış fiyatları...

Westside İstanbul Konutları satılık!

Westside İstanbul Konutları satılık dairelerin büyüklükleri 40 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar yükseliyor. Satış süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

Westside İstanbul Konutları nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Westside İstanbul Evleri 1.155 tane daire ve 166 tane dükkandan oluşuyor. Peki Westside İstanbul Konutları nerede?

Westside İstanbul teslim tarihi!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Westside İstanbul 'da 1.155 adet konutun yanı sıra 166 adet cadde dükkanı da yer alıyor. İşte Westside İstanbul teslim tarihi...

Westside İstanbul cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul cadde dükkanları satışa çıktı. 116 adet cadde dükkanlarından oluşan proje Uzman- Beyaz- Mutku- Mesturkaz- Mes Ortak Girişimi imzası ile inşa ediliyor.

Westside İstanbul cadde dükkanları nerede?

Westside İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar 21 farklı tipte 1.155 adet daire ve 116 adet cadde dükkanları bulunuyor. Peki Westside İstanbul cadde dükkanları nerede?

Şahinler Holding Westside projesi satışa çıktı!

Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, Westside projesinde 99 daireden oluşan iki bloku satışa çıkardıkarını açıkladı. Şahin, "Körfez yatırımcısı yatırım için satın alıyor, kiraya veriyor" dedi.

West Side Beylikdüzü satış fiyatları!

Satış süreci devam eden Beylikdüzü Westside İstanbul'da dairelerin büyüklükleri minimum 40 metrekare, dükkanların ise 20 metrekare olarak tasarlandı. İşte West Side Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside İstanbul Konutları teslim tarihi!

Westside İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden projede konut fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Westside İstanbul Konutları teslim tarihi...

Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Westside İstanbul projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. İşte Westside İstanbul Beylikdüzü satış fiyatları...

Westside İstanbul satış ofisi telefon!

Westside İstanbul satış ofisi telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 1.155 adet daire ile birlikte 166 adet dükkan da bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım!

Beylikdüzü Westside İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışları devam eden projede daire fiyatları 160 bin TL'den, dükkan fiyatları ise 450 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık!

Beylikdüzü Westside İstanbul Konutları satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire!

Beylikdüzü Westside İstanbul satılık daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1.155 adet konut bulunuyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Westside İstanbul güncel fiyat listesi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen Westside İstanbul Konutları 73 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İşte satış süreci devam eden Westside İstanbul güncel fiyat listesi...

Westside İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside İstanbul projesinde daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede daireler ve dükkanlar bulunuyor. Peki Westside İstanbul Beylikdüzü ne zaman teslim?

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri!

Westside İstanbul Beylikdüzü Evleri fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. 1.155 tane daire ile 166 tane cadde dükkanından meydana gelen projede satış süreci hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları!

Teslimleri Mart 2017'de gerçekleşecek olan Westside İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşuyor. İşte Beylikdüzü Westside İstanbul konut fiyatları...

Westside İstanbul satış fiyatları Haberi

Westside İstanbul satış fiyatları

Westside İstanbul 'da 1.155 dairenin yanı sıra 166 dükkandan yer alıyor. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor.


Westside Beylikdüzü Evleri satılık konut seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar mevcut. Projede yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde 11 katlı 5 blok halinde yükselen Westside İstanbul'da 36 ay 0 faiz avantajıla, dosya masrafsız kolay kredi fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Projede konutta yüzde 8, ticaride ise yüzde 18 KDV uygulanıyor.


Beylikdüzü Westside İstanbul'un sosyal yaşam alanları yürüyüş parkuru, kamelyalar, Türk hamamları, çocuk oyun alanları, açık/kapalı spor alanları, saunalar, 4 adet açık- 3 adet kapalı yüzme...