26 / 04 / 2024

Willis Kulesi kaç katlı

Willis Kulesi kaç katlı

ABD'nin Chicago kentindeki dünyanın en yüksek gökdelenlerinden Willis Kulesi, 103. katında bulunan cam balkon sayesinde her yıl 1,7 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi kaça kadar açık? İşte Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021...

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı yıkıldı!

Fatih'te, Bizans dönemine ait İrine Kulesi'nin bitişiğinde bulunan tarihi Sağır Han'ın üstündeki iki kaçak yapı, belediye ekipleri tarafından balyoz kullanılarak yıkıldı.

Tarihi Eirene Kulesi'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Fatih'te bulunan tarihi Eirene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapıların yıkımı başladı. İinsiz yapılaşma üzerine belediye ekipleri çalışma başlattı.

Tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğindeki kaçak yapı yıkılıyor!

Fatih'teki tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapının yıkımına başlandı...

Gökdelenlerin üzerinde yürüyüş keyfi!

ABD'nin Chicago kentindeki dünyanın en yüksek gökdelenlerinden Willis Kulesi, 103. katında bulunan cam balkon sayesinde her yıl 1,7 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırlıyor.

Trablus'taki Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyonu tamamlandı!

Lübnan'ın Trablus kentinde, Sultan 2. Abdülhamid tarafından inşa ettirilen saat kulesinin restorasyon çalışmaları bitirildi. TİKA desteğiyle kentteki Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı.

TİKA Hamidiye Saat Kulesi'ni restore edecek!

TİKA, Trablus Belediyesi Tarihi Eserler Komitesi ile işbirliği yaparak Lübnan'ın Trablus şehrinde bulunan Hamidiye Saat Kulesi'nin restorasyonunu gerçekleştirecek" denildi.

Trablus'taki tarihi saat kulesi restore edilecek!

TİKA, 1901'de II. Abdülhamid'in tahta çıkışının 25. yılı anısına Lübnan'ın Trablus şehrinde yaptırılan Hamidiye Saat Kulesi'ni restore ettirecek.

Ankara Cumhuriyet Kulesi yıkılacak mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok döneminde inşaatına kaçak olarak başlanılan "Cumhuriyet Kulesi'nin" yıkımı için bir adım daha atıldı.

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Trump Towers Residence Kulesi, Kağıthane'de kuruldu.

Levent'teki ofis kulesi için geri sayım başladı!

Zorlu Gayrimenkul"ün merakla beklenen bir başka projesi de İstanbul Büyükdere Caddesi üzerinde gerçekleştireceği ofis kulesi. Proje 13.5 dönüm büyüklüğündeki arazide inşa edilecek

Willis Kulesi kaç katlı Haberi

Willis Kulesi kaç katlı

ABD'nin Chicago kentindeki dünyanın en yüksek gökdelenlerinden Willis Kulesi'ni 103. katında bulunan “Skydeck Ledge” cam balkonu, Chicago’nun en popüler turistik mekanlarının başında geliyor.


Yerden 412 metre yükseklikteki cam balkon, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Heyecan içinde Skydeck Ledge'e çıkan ziyaretçiler, bir anda kendilerini gökdelenlerin üzerinde yürür vaziyette buluyor. 


Cam balkon için bilet,  22 dolara satılıyor. Skydeck Ledge’in VIP paketi ise kişi başı 65 dolara mal oluyor.


Yılda 1,7 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği cam balkonda yürümek isteyenler, birkaç dakika süren bu deneyim için uzun süre sıra beklemek zorunda kalıyor. 


Skydeck Ledge, ziyaretçilerine Chicago’nun bağlı olduğu Illinois'in yanı sıra Indiana, Wisconsin ve Michigan eyaletlerini kapsayan yaklaşık 80 kilometre yarıçaplı bir görüş mesafesi sunuyor. 


Bina planına bakım ve temizlik amacıyla eklenen balkonlar, yaklaşık 680 kilogram ağırlığındaki...