18 / 04 / 2024

Wilma Elles ev satın aldı

Wilma Elles ev satın aldı

Türk vatandaşı olmak isteyen Wilma, İstanbul Tarabya’da 700 bin TL’ye bir kat satın aldı...

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Wilma Elles: İstanbul’daki otelime yatırımcı arıyorum!

Pandemi sürecini ikiz çocuklarıyla Almanya'da geçiren Wilma Elles önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul'daki otelini satacağı iddia edilen güzel oyuncu  ''Oteli bir güzellik merkezine çevirmeye karar verdim. İlgilenen varsa bana  yazabilir'' dedi.

Wilma Elles Beşiktaş'taki otelini 9 milyon TL'ye satıyor!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatımıza giren Wilma Elles, yatırım için Beşiktaş'ta aldığı 18 odalı apart otelini satışa çıkardı. Otel için 11 milyon lira isteyen Elles, otele alıcı çıkmayınca rakamda indirim yaptı ve fiyatı 9 milyon liraya düşürdü.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Gayrimenkul kraliçesi Wilma Elles: Para kolay kazanılmıyor!

Türkiye'de 16 dairesi ile bir dükkanı olan Wilma Elles, 212 AVM'deki ucuzluk marketinin açılışına katıldı. Elles, 'Para kolay kazanılmıyor' dedi.

Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı! Bakın kaç ev almış!

Ünlü oyuncu Wilma Elles'in serveti dudak uçuklattı. Wilma Elles, Türkiye'de yatırım amaçlı aldığı dairelerin sayısını ilk kez açıkladı.

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı!

Güzel oyuncu Wilma Elles, son dönemde eşi Kerem Göğüş’le çıkan ayrılık haberlerini ilk kez doğruladı. Elles, "Kerem Bey’le uzun süre önce ayrıldık" dedi...

Wilma Elles: Kerem paramı yanlış yönlendirdi!

Alman oyuncu Wilma Elles, 2011 yılında ‘Öyle Bir Geçer’ dizisinde oynamak üzere geldiği Türkiye’de servet yapmıştı. Elles yaptığı açıklamada, "Kerem paramı yanlış yönlendirdi" dedi.

Wilma Elles gayrimenkul zengini çıktı!

Türkiye’de adını ilk kez oynadığı "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisi ile duyuran Alman oyuncu Wilma Elles, Türkiye’de gayrimenkul zengini çıktı.

Kerem Göğüş ile Wilma Elles ayrıldı mı?

Wilma Elles, Kerem Göğüş’le ilişkisinin sona erdiğini iddialarına "Biz zaten resmi olarak evli değildik. O yüzden boşanma durumu yok" yanıtını verdi...

Wilma Elles ile Kerem Göğüş boşanıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Kerem Göğüş ile ayrılacağı haberlerine açıklık getiren Wilma Elles, “Öyle bir şey yok. Nereden çıktı bu? Buraya eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. Hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Burada tanıştık” dedi.

Wilma Elles Balat'tan bina satın aldı!

Geçtiğimiz aylarda ikiz bebek dünyaya getiren Öyle Bir Geçer Zaman Ki nin 'Carolin' karekterini canlandıran Wilma Elles emlak zengini çıktı.

Wilma Elles ev satın aldı Haberi

Wilma Elles ev satın aldı


'Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin alman oyuncusu Wilma Elles 3 yıl önce Türkiye'ye geldi.

Ülkesinde sıradan bir oyuncu olan Wilma dizi, mankenlik, tanıtım derken büyük para kazandı. Türk vatandaşı olmak isteyen Wilma, İstanbul Tarabya’da 700 bin TL’ye bir kat satın aldı.



Posta...