19 / 04 / 2024

Wonderland Eurasia Ankara

Wonderland Eurasia Ankara

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Ankapark'ın elektriği kesilecek!

Borcunu ödemediği için elektriği kesilen Wonderland Eurasia’da ya da yaygın olarak bilinen ismiyle Ankapark’a ikinci şok! Başkent Elektrik, eğlence parkının işleten şirkete bir yazı göndererek, birikmiş elektrik borcunu ödememesi durumunda abonelik sözleşmesinin iptal edileceğini belirtti...

Kapısına kilit vurulan Ankapark'a yeni işletmeci!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in “En büyük hayalim” diye tanıttığı Wonderland Eurasia (Ankapark) Bursa merkezli ECS Stil Tekstil firmasına devredildi.

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açtı!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle bugün kapılarını açtı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankapark (Wonderland Euroasia) Açılış Töreni'ne katıldı. 

Wonderland Eurasia bugün açılıyor!

Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia yarın açılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan tema parkın giriş ücretleri belli oldu. Peki Wonderland Eurasia giriş ücreti ne kadar?

Wonderland Eurasia nerede, nasıl gidilir?

Wonderland Eurasia, eski adıyla Ankapark yarın resmen açılıyor. 5 milyon yerli ve yabancı turistin geleceği Wonderland Eurasia nerede, nasıl gidilir? Wonderland Eurasia giriş ücreti belli mi? İşte tüm cevaplar...

Ankara Wonderland Eurasia yarın açılıyor!

Ankara'da 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda kurulan ve eski adıyla Ankapark yeni adıyla Wonderland Eurasia, yarın kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açıyor!

Avrupa’nın en büyük Tema Parkı olan Ankapark, Wonderland Eurasia ismiyle kapılarını açıyor.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

Wonderland Eurasia Ankara Haberi

Wonderland Eurasia Ankara

Tematik alanlarıyla Taş Devri'nden günümüze pek çok farklı konsepti bünyesinde barındıran Wonderland Eurasia eğlence alanlarının dışında yeme, içme ve alışveriş alanlarıyla da ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Wonderland Eurasia kiralanabilir alanları içinse GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı. GLA Gayrimenkul Yönetim, Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. CEO'su Tahir Çelik projeyle ilgili şunları söyledi: "Wonderland Eurasia tüm paydaşları için çok heyecan verici bir proje. Emsallerinden çok farklı. En önemli özelliği ülke ekonomisine ve Ankara turizmine büyük katkı sağlayacak olması. Dev tema parkta ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlenebilmesi için her türlü ayrıntı düşünülmüş. Wonderland Eurasia'da, 2 bin 117 eğlence ünitesi bir arada bulunuyor. Bu çok ciddi bir rakam. Tema Park'ta eğlenceden yorulan aileler içinse 2 milyondan fazla bitki...