26 / 04 / 2024

Wone Lighting İstanbul Aydınlatma Fuarı

Wone Lighting İstanbul Aydınlatma Fuarı

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yalçın ve Tahir Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor!

LED aydınlatma sektöründe ki aydınlatma çalışmaları ile sektöre yön veren Wone Lighting İstanbul Light fuarı ve Yapı Fuarının sonrası Ar-Ge çalışmalarını sürdürmek adına kendi kabuğuna çekildi.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

LED'li aydınlatma ürünlerinde ekonomik ömür desteği!

Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma sektöründe doğru bilinen yanlışlar hakkında bilgi verdi. Sektörün yanlışları sade ve net bir biçiminde açıklayan Kaan Dilber sözlerine şu şekilde devam etti:

Sokak aydınlatmasında ekonominin adı Wone Lighting!

Türkiye’de ve tüm dünyada yaşanan ekonomik krizler insanları enerji tüketimi ve enerjinin verimli kullanımı konusunda düşünmeye gitti. Enerji adına verimlilik sağlamak için LED’li ürün kullanımı önemli..

Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler!

Yeni ve hızlı Ar-Ge faaliyetleri ile kısa sürede gelişen LED teknolojisi sokak ve mağaza aydınlatmalarında farklı bir bakış açısı getirdi.Sokak ve mağaza aydınlatmasında Wone Lighting LED armatürler...

Wone Lighting İstanbul Aydınlatma Fuarı Haberi

Wone Lighting İstanbul Aydınlatma Fuarı

Fuarlarda müşteri analizleri dikkate alan Ar-Ge ekibi aydınlatma piyasasına farklı bir soluk getirecek panel serisini müşterilerinin beğenisine sundu.



İstanbul Light fuarında farklı stand dizaynı ile öne çıkan Wone Lighting fuar sonrası süreçte merak uyandıran bir sessizliğe gömüldü. Aydınlatma dünyasında çözüm ortağı olan firmanın sessizliği Ar-Ge ekibinin panel serisine yeni bir soluk getirmesi ile ortadan kalktı.

Aydınlatma sektöründe dinamiklerin öncüsü olmayı hedefleyen firma Wone Lighting “Herkes İçin Kaliteli Aydınlatma” düşüncesi ile Slim ve Eco Panellerde kalitenin çizgisini tekrardan belirledi.



Farklı güç seçenekleri ve istenilen ölçüde üretilebilen Wone Sıvaaltı LED panel ürünleri, kolay montaj, bakım gerektirmeyen konstrüksiyon yapısı, Wone Ar-Ge Mühendisleri tarafından özel geliştirilen difüzörlü PMMA katmanları, uzun ömürlü LED ve driver komponentleri ile benzersiz özellikleri ile kullanım kolaylığı...