26 / 04 / 2024

Yalçın Ata kimdir

Yalçın Ata kimdir

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.

Yalçın Ata: G20 rüzgarı otelleri de yenilemeli!

Dünya liderlerinin G20 zirvesi kapsamında Antalya’da bir araya gelmesi hem kentin hem de Türkiye’nin tanıtımı açısından tarihi bir fırsat anlamı da taşıyor.

Ersa en hızlı büyüyen 100 firma arasına girdi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 firması arasında 44. sırada yer alıyoruz.

Ersa Mobilya'dan gayrimenkulde yeşil işbirliği!

Dünyanın günden güne kirlenmesine dur demek için her sektörden bilinçli temsilciler, yaşanabilir çevrede, yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir yapılar hayata geçirmek için kolları sıvadı.

ERSA Mobilya'dan sürdürülebilir çevre için destek!

Dünyanın günden güne kirlenmesine dur demek için her sektörden bilinçli temsilciler, yaşanabilir çevrede, yaşam kalitesi yüksek, sürdürülebilir yapılar hayata geçirmek için kolları sıvadı.

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Osman Ataş kimdir?

Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Osman Ataş kimdir? Osman Ataş hangi görevlerde bulundu?

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Hasan Yalçın kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri Hasan Yalçın kimdir? Hasan Yalçın bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Yalçın Yüksel kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Yüksel istifa etti. Peki, Yalçın Yüksel kimdir? Yalçın Yüksel, ne zamandan beri Vakıf GYO bünyesinde hizmet veriyordu? İşte Yalçın Yüksel..

Yalçın Öner kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Öner kimdir? Yalçın Öner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yalçın Öner, ne zamandan beri Sinpaş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Yalçın Öner...

Yalçın Ata: Tasarım 9'uncu sanat haline geldi!

ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, "Ülkemizde tasarım kültürü geliştikçe firmalar tasarıma daha fazla önem verir hale geldi" dedi.

Yalçın Karaman kimdir?

Orion Holding'in sahibi Yalçın Karaman kimdir? İflas eden Orion Holding'in patronu Yalçın Karaman hangi sektörlerde faaliyet gösteriyordu? Yalçın Karaman Orion Holding'i ne zaman kurdu?

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Ilgın Avcı kimdir?

Mimar Ilgın Avcı kimdir? Mimar Ilgın Avcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ilgın Avcı bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ilgın Avcı...

Melike Altınışık kimdir?

Mimari çalışmalarına Melike Altınışık Architects kapsamında devam eden yüksek mimar Melike Altınışık kimdir? Yüksek Mimar Melike Altınışık, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? İşte Yüksek Mimar Melike Altınışık 'ın biyografisi...

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Yalçın Ata kimdir Haberi

Yalçın Ata kimdir

Sürdürülebilir çalışmayı üretim felsefesinin merkezine koyan ERSA Mobilya'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Ata, inşaat sektöründeki çevreci yaklaşımların, mobilya gibi alt sektörlerle tamamlanacağını söyledi.  Modern şehirleşme yolunda kentlerin yeşil binalara ihtiyaç duyduğunu kaydeden Ata, "Yeşil bina konsepti sadece 'inşaat' değil, destekleyici tüm sektörlerin de aynı çevreci anlayışa sahip üretim yapmasıyla amacına ulaşır. Tüm sektörlerin yöneleceği çalışmalar 'sürdürülebilir Türkiye'yi geleceğe daha güzel bir miras olarak hazırlayarak, örnek ülke seviyesine getirecektir" dedi.  Ata, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Modern şehirleşme yolunda, kentlerin yeşil binalara ihtiyacı var. Gayrimenkul sektörünün her ferdi birbirinden besleniyor, inşaat sektörünün çevrecilik konusundaki çalışmalarının başarıya ulaşmasında ise sürdürülebilir çalışma yapan mobilya sektörünün büyük önemi olduğunu düşünüyorum, inşaat sek0T5 Yalçın Ata - ERSA Mobilya Genel Müdür Yardımcısı töründeki çevreci yaklaşımların, mobilya...