25 / 04 / 2024

yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri

yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri

Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yapı malzemelerinde ürün güvenliği" konulu seminer düzenlendi. Seminere katılan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek konuşma yaptı...

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

ÇEDBİK 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik' etkinliği 2 Aralık'ta!

ÇEDBİK Başkanı Sayın Ebru Ünver moderatörlüğünde düzenlenen 'Yapı Malzemelerinde Sürdürülebilirlik Temelli En Son Gelişmeler, Riskler ve Fırsatlar' başlıklı etkinlikte Metsims firmasının Kurucusu ve Yöneticisi Hüdai Kara, yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusunu detaylıca inceleyecek.

DesignFloor yapı sektörünün yeni gözdesi!

AR-GE süreçlerinde tüketici sağlığını başlıca değerlendiren DesignFloor,  hijyen gereksinimlerini karşılayan A+ ve CE sertifikasyonlarına sahip, neme dayanıklı ve haşere barındırmayan zemin çözümleriyle yapı sektöründe öne çıkıyor.

Yapı Fuarı Turkeybuid İstanbul ekibi, yapı sektörünün nabzını tutuyor!

Yapı Fuarı “Paydaşlarımızla Birebir” isimli canlı yayın sohbetleriyle sektörün nabzını tutuyor. Bu akşam saat 18:00'da Dr. Mimar Hasan Cenk Dereli yayına konuk oluyor...

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yap Gör İnşaat Metal Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Altuner tarafından kuruldu. 

Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor!

Yapı sektörünü bir araya getiren Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı bugün sona eriyor. Fuarcılık şirketi ITE Group, Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, Yapı Fuarı- Turkeybuild Ankara ve Yapı Fuarı- Turkeybuild İzmir’i düzenliyor.

Yapı malzemelerinde yanmaz ürün tercih edilmeli!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşu, gazbeton üretiminde dünya lideri Türk Ytong, 23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda yapılarda yangın güvenliğine dikkat çekiyor.

Türk Yapı Sektörü 2017 toplantısı 28 Şubat'ta!

Türk Yapı Sektörü 2016 Analizleri ve 2017 Öngörüleri toplantısı 28 Şubat günü saat 10:00 ile 12:30 arasında gerçekleşecek. Toplantıda ekonomistler Türk yapı sektörünü değerlendirecek.

Yapı sektörünün en büyük ödülü Altın Çekül'e başvurular başladı!

Bu yıl 24. kez verilecek olan Altın Çekül “Yapı Ürün Ödülü” ve 2016 yılı itibariyle verilecek olan “Altın Çekül Fikir Ödülü” ile Türk yapı sektöründe yılın en iyi ürünü ve fikri belirlenecek.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri Haberi

yapı malzemelerinde ürün güvenliği semineri

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından "Yapı malzemelerinde ürün güvenliği" konulu seminer düzenlendi. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki programda konuşan Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, insanların yaşadıkları mekanları ellerinden geldiğince güzelleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Çevreci bir şehir kurmak için tarihin derinliklerinden gelen birikimlerinin olduğunu belirten Bebek, "Yeni yaklaşımda ürünler piyasaya arz edilmeden bir başlangıç tip deneyine tabi tutuluyor. Üretici, fabrika üretim kontrolü ile bu test sonuçlarına eşdeğer ürünleri seri olarak üretiyor. Test sonuçlarına uygun bir performans beyanı yayınlayarak teminat altına alman ürünler piyasaya arz ediliyor" diye konuştu. 


Dağıtıcı ve satıcıların belgesiz ürün satışı yapmalarının da yasak olduğunu anımsatan Bebek, şunları kaydetti: "Bu sayede ürün etiketlerinde belirtilen performans kriterlerine göre proje müellifleri projelerini hazırlıyor. Yapı denetim...