20 / 04 / 2024

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, Türkiye'nin, ihracatta düşüş, işsizlik, ekonomide daralma gibi sorunlara karşı yüzde 5'in üstünde bir büyüme performansı sergilemesinin şart olduğunu kaydetti.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

Prof. Dr. Yaşar Eren'den Konya depremi açıklaması!

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaşar Eren, Konya'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

İranlılar, Türkiye'de konut alımında 2'nci sırada! 

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü öğretim üyesi Dr. Serpil Kahraman, İranlıların Türkiye'de konut alımında 2 senede 7 kat artış yaşandığını belirtti. Kahraman, "İranlıların Türkiye'ye olan ilgisinin her yıl artarak, devam ediyor." dedi... 

Yaşar Üniversitesi, Tarım-Teknoloji Fakültesi inşa edecek!

Yaşar Üniversitesi, Hollanda’nın en önemli tarım-teknoloji üniversitelerinden Wageningen Üniversitesi işbirliği ile ‘Tarım-Teknoloji Fakültesi’ kuracak. İki yıl içinde hayata geçirilecek fakültenin yeri belli.

Nurem İnşaat'tan Yaşar Üniversitesi'ne ek bina!

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Atina'daki tarihi pazaryeri projesine Yaşar Üniversitesi'nden proje!

Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık öğrencileri Yunanistan'daki tarihi pazaryeri Dimotiki Agora Kypseli için proje hazırladı. Hazırlanan proje Atina Belediyesi'ne sunuldu.

Yaşar Üniversitesi'nin kampüs alanı büyüyor!

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

Erzurum Karayazı'ya arıtma tesisi inşa edildi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karayazı’ya Arıtma Tesisi ve İsale Hattı yaptı. Çalışma kapsamında 700 metreküplük içme suyu deposu, 2 adet 100 metreküplük, 1 adet 50 metreküplük depo ve 3000 metre de servis yolu yapıldı.

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı!

Yaşar Suit Esenyurt ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz ödeme imkanı sunuluyor. Yaşar Suit Esenyurt projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 200 liradan başlıyor...

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç Haberi

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar ise, "En büyük ihracat partnerimiz Euro bölgesinin toparlanamaması. Rusya'da yaşanan ekonomik sıkıntıların, ihracat, inşaat ve turizm açısından olumsuz yansımaları. İşsizliğin artmasını ülkemizi bekleyen önemli riskler olarak sıralayabiliriz" dedi. 


Habertürk...