25 / 04 / 2024

Yay Gayrimenkul İnşaat nerede

Yay Gayrimenkul İnşaat nerede

Yay Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Teleke, Yunus Teleke ve Yakup Teleke ortaklığında kuruldu. 

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 ilk yarı faaliyet raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 1 Ocak 2021 – 30 Haziran 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu hakkında açıklama yaptı. 

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Kuyumculuk Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 12 bin 500 TL sermaye bedeli ile Bayram Bal tarafından kuruldu.

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aygün Gayrimenkul İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Aygün tarafından kuruldu.

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenan Şimşek, Selim Gültekin ve Ümit Hakkı Özkan tarafından kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. güncel esas sözleşmesi yayınlandı. 

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin belirlenmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Norsın Beauty Gayrimenkul İnşaat Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norsın Beauty Gayrimenkul İnşaat Medikal İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Derar Al Rıfaı ve Alaa  El Amın ortaklığında kuruldu. 

Yay Gayrimenkul İnşaat nerede Haberi

Yay Gayrimenkul İnşaat nerede

Yay Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Teleke, Yunus Teleke ve Yakup Teleke ortaklığında kuruldu. 

Yay Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi veözel inşaatlar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yay Gayrimenkul İnşaat Pazarlama Limited Şirketi  adres: Yenidoğan Mah.Zübeyde Hanım Cad.No:86 A...