29 / 03 / 2024

YDA Group Park Avenue satış fiyatları

YDA Group Park Avenue satış fiyatları

YDA Park Avenue iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 386 38 38 olarak belirlendi. Toplam 1.885 adet konuttan meydana gelen Park Avenue projesi Başkent Ankara'da yer alıyor...

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşan YDA Group Park Avenue satış fiyatları 4 oda 1 salon daireler için 400 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Onkoloji Hastanesi’ne ise 2 dakika uzaklıkta konumlanıyor...

Park Avenue Ankara satış fiyatları!

Park Avenue Ankara satış fiyatları 338 bin liradan başlıyor. 1.885 konutun yer aldığı Park Avenue projesinde ilk etap teslimleri 15 Temmuz 2016'da yapılıyor...

Park Avenue Evleri!

Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılan Park Avenue Evleri, 1,885 adet daireden meydana geliyor. 900 milyon TL yatırım bedeline sahip projede, ilk etap teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek...

Ankara Park Avenue fiyat!

Konut teslimlerinin 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Ankara Park Avenue fiyat bilgisine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Park Avenue Ankara fiyat!

Park Avenue Ankara fiyat listesine göre 3+1 dairelerin fiyatları 335 bin liradan başlayarak değişiyor. Park Avenue Evleri Ankara projesinde teslimler 15 Temmuz 2016'da yapılıyor...

YDA Group Park Avenue satış fiyatları!

YDA Group Park Avenue satış fiyatları 335 bin liradan başlangıç gösteriyor. YDA Group Park Avenue projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor...

Park Avenue Ankara adres bilgileri!

Park Avenue Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Park Avenue projesi kapsamında 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

YDA Group’a Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı!

Kazakistan’da başarılı projeler hayata geçiren YDA Group’a ülkenin sosyo ekonomik kalkınmasına üstün katkılarından dolayı "Devlet Onur Madalyası-Dostluk Nişanı" ödülü verildi.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

YDA Center'a Avrupa'dan "En İyi Ofis Mimarisi" ödülü!

YDA Group tarafından hayat geçirilen ve Yazgan Mimarlık tarafından tasarlanan YDA Center, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen European Property Awards’da “En İyi Ofis Mimarisi” dalında ödül aldı.

YDA Group'un 2020 ciro hedefi 7.5 milyar TL!

Şehir hastanesi yatırımların son sürat devam eden YDA Group, bu modelle yurtdışmda da işlere imza atmayı planlıyor

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

YDA Grup'un 2017'deki yatırımları artarak devam edecek!

YDA Group, özellikle yap-işlet-devret ve kamu özel iş birliği modelleriyle hayata geçirdiği projeleriyle uluslararası arenada da dikkat çekiyor.

YDA Group'a Finans Oscarları'ndan 3 ödül!

Uluslararası Bonds & Loans Türkiye Ödülleri'nden YDA Group'a iki birincilik bir ikincilik ödülü geldi. YDA Group, “Yılın En İyi Tahvil İhracı”, “Yılın Proje Finansmanı” ve “Yılın Altyapı Finansmanı” ödüllerini aldı.

YDA Group, Şanlıurfa Şehir Hastanesi'ni inşa edecek!

YDA Group, istikrarlı büyüme ivmesini devam ettiriyor. İnşaat sektöründe; anahtar teslimi projelerden Yap İşlet Devret (YİD) projelere 1 havalimanlarından ve sağlık kampüslerine kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren grubun tamamlanmış projeleri 6,8 milyar dolara ulaştı.

Hüseyin Arslan: Bekle-gör değil yatırım zamanı!

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “Asıl yatırım ülkenin ihtiyacı olduğu zamanlarda yapılmalı. Bu YDA meselesi değil, bu memleket meselesi” dedi.

YDA Group piyasalara moral verdi!

S&P'nin olumsuz Türkiye notu ve darbe girişimine rağmen, YDA Group'un 200 milyon liralık tahvil ihracına 250 milyon liralık talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan "Çılgınlık bu dediler. Bu Türkiye'ye olan güven" dedi.

YDA Group: Yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz!

YDA Group bugün gazetelerde darbe girimişimini kınayan bir yazı yayımladı. YDA Group yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti. İşte o yazı...

YDA Group'un tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi!

YDA Group'un 4 yıl vadeli 200 milyon liralık tahvil ihracına, 250 milyon lira talep geldi. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: "Piyasalardaki olumsuz ve karamsar havayı dağıtarak adeta Game Changer olduk, piyasalara moral verdik" dedi.

YDA Group Park Avenue satış fiyatları Haberi

YDA Group Park Avenue satış fiyatları

YDA Group tarafından hayata geçirilen YDA Park Avenue iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Başkent Ankara Yenimahalle'de yer alan Park Avenue projesi Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika mesafede konumlanıyor. Park Avenue projesinde satış süreci devam ediyor.


Ankara Park Avenue Residence toplam 1,885 adet konuttan meydana geliyor. YDA Park Avenue satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


YDA Park Avenue iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde 0 312 386 38 38. YDA Group Park Avenue satış fiyatları 350 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Park Avenue ne zaman teslim sorusuna ilk etap için 2016 yılının Temmuz ayı, ikinci etap için ise 2017 yılının Temmuz ayı yanıtı veriliyor. Projede banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


YDA Park Avenue...